Panoul frontal asamblat al iPhone 5 este prezentat in nou imagini

  Am vazut acum cateva zile unele imagini cu panoul frontal al iPhone 5, insa astazi va prezint altele in care avem asamblat aproape intreg panoul frontal. Observati ca digitizerul, ecranul LCD, butonul Home si componente de protectie ale ecranului sunt deja montate, insa pe langa ele avem montata si camera frontala a noului dispozitiv, senzorul de proximitate si cel ambiental fiind probabil prezenti langa ea. Panoul frontal al iPhone 5 nu pare sa mai ascunda vreo surpriza, el fiind aproape identic cu cel al iPhone 4/4S, insa continand probabil componente usor modificate.

  Avand in vedere faptul ca extrem de multe imagini cu compopnentele iPhone 5 au fost prezentate pana acum, cred ca marile surprize ale Apple pot fi ori pe partea software, ori cu ajutorul unor componente care inca nu au ajuns in mainile service-urilor de iDevice-urilor.

12 COMENTARII

  1. Pai cam stim ce aduce iOS6 – nu prea vad ce noutati extraordinare mai pot apare.
    Surpriza ar fi un procesor nou bazat pe Cortex A15, pt ca la concurenta e deja utilizat si intr-o mai mica masura 1Gb de memorie care este un must.

  2. Mihaie problema este alta si observ ca tu si alti nu pricep acest lucru,anume:Aceste componente nu sunt niste imagini ci sunt niste piese reale,adica REALE!!!!

  3. cesare tata, la fel de reale erau si componente anul trecut inaintea prezentarii 4S.. Se gaseau deja ecrane de 4 inch pe ebay. Deci “realitatea” acestor componente este relativa.

  4. Bai daca asa va fi noul iphone atunci ma intreb: oare Apple va avea aceleasi sume enorme si aceeasi popularitate? se cunoaste numai ca va veni cu ios 6 dar sunt multe zvonuri care pot fi adevarate sau false. Eu ma astept ca acest nou iphone sa na uimeasca

  5. S3 e bun la performante, in schimb la design lasa de dorit. Sa nu uitam ce reactii am avut toti cand au vazut prima data S3-ul. Dpvd meu de vedere S2 e mai frumos ca S3!

  6. Richarde pretenas,anul trecut poate doar in sinea ta se gaseau ecrane de 4 inch la vanzare pe ebay si se presupuneau ca ar fi fost ecrane de iphone 4s,te rog frumos posteaza un link care sa iti dovedeasca cele spuse.Noi astialalti stim ca nu aparuse nimic,dar daca tu spui astept si dovada.