WhatsApp Messenger 2.8.3 update este disponibil in App Store, aduce un modul de criptare a mesajelor

  WhatsApp Messenger, cea mai populara aplicatie din App Store Romania pentru mesagerie text, a fost actualizata in cursul serii trecute, dezvoltatorii sai implementand cateva noutati interesante. Pentru inceput va spun ca mesajele voastre vor fi de acum criptate in interiorul aplicatiei, asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca un hacker poate fura din terminalele voastre baza de date cu mesaje. In plan secund cade incarcarea automata a imaginilor, afisarea in notificari push a numelui participantilor la o discutie in grup, plus :

  • encryption: your messages are now fully encrypted when traveling over Wi-Fi or mobile network!
  • show push names in group chats for unknown numbers
  • better message forwarding picker (show groups, recents, contacts)
  • spinning indicator changed to gray clock to match other platforms
  • image auto-download
  • updated Korean, Chinese and many other translations

  WhatsApp Messenger este disponibila in App Store pentru 0.79€, insa functioneaza doar pe iPhone.

Pretul initial:
Numele:
WhatsApp Messenger

0.79

s





Developer: WhatsApp Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: WhatsApp Messenger is a cross-platform smartphone messenger currently available for iPhone and all other smartphones. The application utilizes push notifications to instantly get messages from friends, co…


Dimensiunea aplicatiei este: 10.8 Mb


11 COMENTARII

  1. Ia mai deschide o data App Store-ul si vezi daca e platita sau nu. Scriptul asta preia informatia despre pret atuncic and e publicat, deci nu e gratuita.

  2. Eu am app store pe romania si la mn apare ca free, am si dezinstalato , si instalato din nou , inainte de instalare imi scria in loc de pret install

  3. Am avut instalata aplicatia din appstore si i-am facut update din greseala din installous si nu imi mai arata numele persoanelor, am sters aplicatia si am instalat ultima versiune 2.8.3 din appstore si imi iese din ea. La fel mi se intampla si daca instalez in installous orice versiune, din ce cauza?