Prima Pagina Apple iPhone 5 asamblat din componente este masurat, ar putea imprumuta unele elemente...

iPhone 5 asamblat din componente este masurat, ar putea imprumuta unele elemente de la iPhone 3GS

  Pentru cei interesati sa afle cat de mare va fi iPhone 5, un nou set de poze ne prezinta si o masuratoare exacta a dimensiunilor carcasei care se presupune ca va fi a noului dispozitiv. In imagini se pare ca avem o clona ce are carcasa cosntruita in baza celor ce ar trebui sa fie fabricate de partenerii Apple, iar dispozitivul ar urma sa aiba 124.46mm lungime, 58.58mm latime si 7.41mm grosime. Comparandu-l cu iPhone 4S el ar urma sa fie cu aproape 10mm mai inalt, ar urma sa fie la fel de lat si ar urma sa fie cu aproape 2mm mai subtire. Ieri alte imagini au aparut pe internet si in acea comparatie diferenta de inaltime intre iPhone 5 si iPhone 4S parea a fi mai mica, deci ramane sa vedem cum va arata dispozitivul cand va fi lansat pe piata.

  In ceea ce priveste imprumutarea elementelor de la iPhone 3GS, se pare ca structura interna ar contine cateva elemente care se regasesc si la terminalul iPhone 3GS, dar intr-o forma diferita. Este vorba despre niste elemente de sustinere a dock-ului si ecranului, digitizerul fiind deasemenea sustinut de un cadru asemanator cu cel al iPhone 3GS. Nu vorbim despre niste modificari foarte importante, ci despre niste elemente de siguranta care ar trebui sa tina componentele ferme in loc fara prea multe probleme.

 • Itsy Bitsy

  E copie ordinara chinezeasca… Lol

 • P40

  Daca este corect la inaltime va fi exact cat samsung galaxy s2 si pe galaxy s2 ecranul era de 4.3” si tot avea bezelul mare….

 • CalinC

  copie la ce?ca inca nu a aparut..:)))…sunt visele unora pentru altii si nimic mai mult …adica o prostie mare cat ei(pardon,vis)..:))))

 • iancu_ydh

  sunt de aceeasi parere si o sustin de cand au aparut fel si fel de poze de la visatori sau oameni cu interese ascunse

 • Mihai Atodiresei

  Se vede ca e o chinezarie. Si sunt 100% sigur ca nu va arata asa. Asa se vehicula zvonul si anu trecut ca o sa aiba alt design si chesti care veneau din “surse sigure” si uitati ca am avut un telefon identic cu i4.

 • Andrei

  Sper sa-l faca fara butonul home 🙂 .

 • Chatagra

  Ce e interesant din punct de vedere constructiv e chestia cu lipirea ecranului de sticla frontala ..daca e la fel ca la 3gs acestea vor putea fi inlocuite separat dar va permite prafului sa intre intre cele 2 componente dupa un anumit timp .

 • Ionut

  Lumea a fost nemultumita ca 4s a fost identic cu 4 la design, de ce ar face apple aceeasi greseala? Totul este un missdirection reusit

 • Razvanila211

  Interesant dar chiar nu cred ca va arata asa

 • Dragos

  Ce s-a intamplat cu 4s a fost exact ce s-a intamplat 3gs acelasi design, hardware imbunatatit, anul acesta se asteapta design nou iphone5 si anul care vine iphone 5S cu ceva imbunatatit……. Marketing pur si lungirea ideeilor care le au cei de la apple, asa au 2 ani sa se gandeasca la un nou design……..ce iese sigur este mai bun ca pana acum……

 • liviu

  Oameni buni , nu prea conteaza designul.
  Conteaza bijuteria inginereasca din interior si placuta parere in exploatare.

 • Doru

  iPhone 5 cu iOS 4 ? = CHINEZARIE .. la ce mai exista iOS 6 in probe , daca nu este probat pe iPhone 5 … deci o mare prostie !!!!