Omul care a contribuit la dezvoltarea hardware-ului ultimelor produse Apple decide sa nu paraseasca deocamdata compania, are un rol necunoscut

  Bob Mansfield, fostul vicepresedinte senior al diviziei de hardware engineering, a anuntat acum cateva luni de zile ca se va retrage din postul ocupat in cadrul Apple si se va pensiona. Saptamana aceasta Apple a anuntat ca Bob nu va face acest pas si ca el va ramane in continuare la Apple unde va raspunde doar in fata lui Tim Cook, asa cum a facut si pana acum. In locul sau a fost numit Dan Riccio, care acum conduce vechea divizie a lui Bob, deci in ce rol va continua Mansfield?

  Deocamdata nimeni nu stie si Apple spune ca el este doar un vicepresedinte senior, deci probabil va ajuta in continuare la dezvoltarea hardware-ului viitoarelor produse Apple. Se speculeaza ca el a fost convins sa ramana numai pentru a nu pleca la un competitor Apple si decizia de a il tine este foarte buna avand in vedere ca el detine extrem de multe informatii despre modul in care lucreaza Apple.