Digi.Oriunde – cum activezi serviciul si cum folosesti aplicatia pentru iOS

  Ieri v-am spus ca RCS & RDS a lansat in App Store aplicatia Digi.Oriunde care va permite sa efectuati apeluri VoIP de pe propriul iDevice oriunde in lume. Aplicatia este asemanatoare cu Skype, de exemplu, pentru ca va permite sa sunati in orice retea de telefonie mobila, insa numai in situatia in care sunteti abonat Digi Mobil. Daca nu sunteti abonat Digi Mobil, atunci puteti folosi aplicatia la fel de Viber sau Tango si puteti efectua apeluri VoIP, insa numai cu utilizatori care au aplicatia instalata. Aplicatia este compatibila atat cu iOS, cat si cu Android OS, deci aveti de unde alege.

  Indiferent in ce situatie va aflati, pentru a utiliza aplicatia trebuie sa accesati acest website unde trebuie sa va faceti un cont pe care il veti folosi in aplicatie. Dupa ce faceti contul mergeti in aplicatia Settings>Digi.Oriunde si introduce username-ul/parola alease pentru cont, altfel aplicatia nu va functiona. Dupa ce introduceti acele date acolo asteptati pana primiti email-ul de confirmare a activarii contului, apoi deschideti aplicatia si veti putea face apeluri VoIP cu orice alti utilizatori care au aplicatia instalata.

  Daca doriti sa sunati in retelele de telefonie mobila/fixe din Romania, atunci trebuie sa va accesati contul Digicare urmand acest link(va puteti face unul rapid daca nu aveti), iar acolo accesati Servicii>Digi.Oriunde si activati serviciul. Pentru a activa serviciul trebuie sa fiti abonatal Digi Mobil, iar toate convorbirile facute de catre voi prin Digi.Oriunde vor fi tarifate in functie de tarifele disponibile pentru abonamentul vostru.

  Pentru abonatii Digi Mobil serviciul este bun deoarece nu trebuie sa luati cu voi un telefon Digi in eventualitatea in care pe iPhone folositi un alt abonament de telefonie mobila. Aplicatia este compatibila cu toate iDevice-urile, deci puteti efectua apeluri chiar si de pe iPad sau iPod Touch, iar daca va aflati in strainatate, atunci lucrurile devin si mai grozave. Pentru restul utilizatorilor exista oricand optiunea de a incheia un abonament de telefonie mobila la RDS.

   Ar fi fost foarte interesant daca RCS & RDS ar fi oferit optiunea de a cumpara credit si de a utiliza aplicatia chiar si in lipsa unui abonament Digi Mobil, insa poate se va gandi alt operator sa ofere asemenea servicii.

Pretul initial:
Numele:
Digi.Oriunde

Gratuit

s





Developer: RCS & RDS SA
Universala
Categoria: Business


Descriere: Digi.Oriunde allows free of charge* communication between Digi.Oriunde accounts on the mobile phones and also allows Digi.Mobil subscribers to call telephony destinations at the same rates that are current…


Dimensiunea aplicatiei este: 6.2 Mb