Prima Pagina accesorii O carcasa pentru iPhone iti permite sa inregistrezi melodiile de pe casete...

O carcasa pentru iPhone iti permite sa inregistrezi melodiile de pe casete in format MP3

  Daca inca mai aveti casete audio prin casa si nu stiti cum sa transformati melodiile de pe ele in MP3-uri, ei bine am astazi pentru voi un accesoriu interesant. Hammacher Cassette To iPod Converter este un dispozitiv care, cu ajutorul unei aplicatii, va permite sa intregistrati melodiile de pe casete direct pe iDevice-uri in format MP3. Dispozitivul are un locas in care introduceti casetele, are butoane pentru rularea feed-ului audio si are un dock in care introduceti iPhone-ul si inregistrati totul de pe caseta.

This is the device that converts audio tape cassettes into MP3 files and stores them directly onto an iPhone or iPod touch. It accepts most iPhones and iPod touches, and normal or chrome cassette tapes. With its free app, conversion to MP3 is as simple as inserting a cassette, docking an iPhone or iPod touch, and pressing play. Tapes can be listened to using the headphones jack (headphones required) or by connecting its audio output to a stereo system for scanning forward or reverse to select tracks for conversion.

  Dispozitivul costa 80$ si poate fi achizitionat de pe website-ul producatorului, iar daca nu aveti un iPhone atunci puteti inregistra melodiile direct pe un PC.

  • P40

    Ohh perfect era exact ce cautam,adica o parte din acest anuntma intereseaza si anume faza cu capabilitatea iphoneului de a inregistra pe el din surse externe prin line in.In concluzie are line in si este capabil sa inregistreze daca il mufez la o statie sau alt aparat de genul,problema este cu ce aplicatie fac acest lucru,help!!!

  • Gigel

    Ce tare

  • Pwned

    @p40 nu cred ca poate fi vorba de Line In avand in vedere ca nu e conectat la jack e conectat la portul de dat al Iphone….