Primele Nano SIM-uri pentru iPhone 5 ajung la operatorii de telefonie mobila

  Cu doar trei saptamani de zile inaintea presupusei date de lansare a iPhone 5, primele Nano SIM-uri ajung la operatorii de telefonie mobila, iar din Germania avem o poza a cartelei pe car eo vom utiliza in viitoarele terminale. T-Mobile este operatorul la care au ajuns aceste cartele si in imaginea de mai sus aveti o comparatie intre un SIM normal si Nano SIM-ul pentru iPhone 5. Aparitia acestor cartele ne da de inteles ca iPhone 5 ar urma sa ajunga pe piata din Germania luna aceasta, acum ramane doar ca Apple sa anunte conferinta de prezentare a terminalului.

Dear partners,
You will receive today a new generation of SIM cards for the latest generation of smartphones that come in the near future on the market. Sort your SIM card please first not in their cards in hand and give it not out to customers.We will inform you shortly about how to proceed.

32 COMENTARII

  1. Nu prea inteleg eu stirea asta, tinand cont ca de la iphone 4 exista acest nano sim. si il gasesti la orice furnizor de telefonie mobila. In fine daca pe ei ii face sa para o stire noua… atunci e nasol.

  2. Am încercat pe o cartela, se taie cu marja de 1,5 mm și se ajustează cu o pila diamantata fina, pana la cotele standard! Dacă ai răbdare, iese totul ok.

  3. Cartelele care sunt in iphone 4 si 4s sunt micro simuri , nano simurile sunt mai mici . Crocodilule ia zi-mi centimetru = metru?

  4. Am uitat ca sunt un taran cu lant de 2 kg la gat. Care tocmai s-a ridicat de la masa, si am mancat niste ceapa cu praz. Cum sa nu stiu ce cartela am in iphone 4s al meu cel alb, de 64gb si in ipad-ul meu la fel de alb cu wifi si 3g domne… 🙂 Si ca sa inchid discursul meu, cei de la idevice au folosit o imagine care nu arata nimic. decat un micro-sim.

  5. Ca imaginea sa fie concludenta intre cele 2 sim-uri trebuia sa fie si un micro sim,sa se vada clar diferentele de marime intre cele 3 sim-uri

  6. Voi aveti orbul gainilor ? primul din stanga e nano, iar in dreapta e un micro sim in interiorul sim-ului normal…dar, ce poti sa ceri de la unii ?

  7. Cand o sa apara o sa il compar cu ce am in telefon, si daca e chiar asa cum zic ei :)) o sa va anunt. Si repet a mia oara. POZA nu are nicio treaba cu postul.

  8. Ok, cauta articolul respectiv si o sa vezi ca e pus aici, e vechi, sau pentru tine trebuie sa pun la fiecare articol aceleasi poze ca sa intelegi. Se vede cat se poate de clar din poza care e Nano SIM si care e SIM normal. Scoate cartela din iPhone, uita-te la ea, vezi cum arata si mai vorbim dupa. Esti singurul care spune ca imaginea nu are legatura cu articolul iar asta ar trebui sa-ti dea de gandit.

  9. Alex cu tot cu iphoneu tau de 64 de gb si ipadu tau de 15000 de gb tot prost vezi. Eu zic sa ti iei un proiector ca e mai eficient.

  10. @zaone nu poate sa se uite pentru ca probabil are un iphone furat cu gevey fara cheita aia de deschidere a locasului si etc.
    Un snob.

  11. Chiar daca poza nu ar fi concludenta, daca stai si citesti stirile din cand in cand, stii de nano-SIM, inclusiv ca va fi un pic mai mic ca microSIM. Mare pacat pe unii… Si eu care credeam ca cei cu iPhone fac parte din Elita Lumii! @Alex, frate, te rade tara!

  12. Gata am rezolvat-o ! Dupa 5 ore de photoshopat, am descoperit 🙂 Nano-sim e mai mic decat microsim !! Si reiese si din poza, wow ! Da nu la iphone am micro-sim, la ipad am micro-sim. Imi cer scuze ca am reusit sa strang atatia oameni sa imi spuna ca ala e micro-sim, pardon nano-sim 😛