Apple va fi singura companie care va vinde adaptoare pentru noul dock de 8/9 pini, ele vor costa 10$ bucata

  De cateva saptamani se speculeaza ca Apple va pune in vanzare adaptoare care vor permite utilizatorilor sa foloseasca cu noul dock de 8/9 pini accesorii care au porturi USB de 30 de pini. Despre aceste adaptoare nu se stiau prea multe pana astazi cand aflam ca ele vor costa 10$ bucata si vor fi vandute exclusiv de catre Apple. Practic Apple va monopoliza vanzarea lor, va putea stabili orice pret doreste, iar toate adaptoarele de acest gen care vor iesi initial pe piata vor fi cel mai probabil contrafacute.

…additional sources have confirmed to iLounge that Apple will be the exclusive initial vendor of a new Dock Connector Adapter, to be sold individually and/or in three-packs. According to sources, the Dock Connector Adapters will sell for approximately $10 each or three for $29, with Apple-branded new USB cables selling for $19 each. For reference, Apple’s MagSafe to MagSafe 2 Converter sells for $9.99, while international pricing for Apple’s earlier iPhone Micro USB Adapter is €9 ($11) or £8 ($13).

  Impreuna cu aceste adaptoare vor fi vandute si noi cabluri special concepute pentru noul dock de 8/9 pini, acestea urmand sa coste 19$ bucata. Producatorii de accesorii nu au primit de la Apple informatii in legatura cu noile dock-uri, deci este clar ca pentru inceput accesoriile de acest gen vor fi vandute exclusiv prin Apple Store-uri si reselleri de produse Apple. Desigur ca in cutia iPhone 5 va exista un cablu de acest gen, deci nu va trebui sa cumparati altul decat daca il stricati pe cel original.

6 COMENTARII

  1. @Cipa daca acolo e fabrica,ca forta de munca e mai mare acolo,o sa imi iau un adaptor deasta sa mai pot folosi la ceva cablul de la ipodu meu 4G

  2. Eu cred ca iphone-ul 5 ce se vehiculeaza acum este un modul de testare folosit de developeri.Este extrem de urst si nu cred ca asa va arata noul iphone 5.de ce as da bani pe el cu ecranul ala asa lung? sunt sigur ca va aparea ceva diferit, deoarece altfel apple se va zgudui din temelii si va mai trai doar din procese pe diverse patente