Posibilul cablu de incarcare pentru iPhone 5 este prezentat in noi imagini

  Fie ca va avea 8 sau 9 pini, portul de incarcare al iPhone 5 ar urma sa fie mult mai subtire decat versiunea anterioara si ar urma sa poata fi introdus in dispozitiv indiferent de orientare. Nu se stie deocamdata daca el se va atasa magnetic dock-ului din terminal, asa cum se intampla in cazul cablurilor MagSafe din Mac-uri, insa deocamdata pare foarte probabila implementarea sa. Desi Apple s-a obligat printr-un acord sa implementeze standardul micro-USB in terminalele sale, compania a ales sa implementeze un nou standard propriu, indisponibil in alte terminale.

  Daca acesta va fi noul cablu al iPhone 5, atunci el va fi disponibil gratuit in cutia iPhone-ului, insa daca il stricati veti putea cumpara din magazine altul la pretul de 10$. Nu uitati ca miercuri, 12 septembrie, va astept sa vizionam/sa discutam despre tot ceea ce va prezenta Apple incadrul conferintei de prezentare a iPhone 5.

19 COMENTARII

  1. Umila mea parere e, ca tel inteligente au ajuns atat de folosite si nelipsite in vietile noastre, ca si electrocasnice etc. De aceea trebuie sa se puna de acord cu un anumit tip de conexiune care sa fie universal valabila pe mai multi ani. Atatea adaptoare , atatea tipuri de conexiuni ca avem casa plina de cabluri.

  2. Mie nu-mi place portul micro-usb a celorlaltor producatori (este urat,si greu de introdus,ca am avut si eu).In schimb imi place tare mult solutia celor de la Apple.

  3. Daca nu va avea usb-ul care il au majoritatea telefoanelor eu renunt la iphone. M-am saturat sa port incarcatorul cu mine peste tot sau daca il uit sa imi folosesc iphone-ul ca pe un 1100 sa nu se descarce.

  4. @Tinel
    Vezi ca la Carrefour are cablu compatibil pentru iPhone, 10 lei si iti iei vreo 5, bagi unul si la chiloti si asa nu te mai ia prin surprindere 🙂

  5. Problema este acum cu DFU mode. Cu doar 9 pini nu prea vad cum o sa se rezolve. Sa fie oare o alta modalitate de a intra in DFU?

  6. sincer nu inteleg de de atata agitatie pentru un cablu. am un 4s care il tin cu wifi on, celular data on, 3g doar cand este ceva urgent, maxim 30 min pe zi, cam 3 ore pe zi convorbiri, in rest camera foto, aplicatii moderat si ajung cu el seara acasa cu bateria la 40-50%. 25 min de convorbire inseamna 2% din baterie. inainte de 4s am avut un htc sensation care dupa 10 minute de youtube pe wifi avea bateria la 75%, aveam in fiecare camera incarcator de priza plus cablu usb la pc, plus ca abia avea loc in buzunar la pantaloni si aveam nevoie de 2 maini ca sa il utilizez. legat de noul cablu de la iphone5 este un pas inainte, mai ushor de scos si de bagat, de impachetat si nu e asa de dureros sa calci pe el. actualul cablu de multe ori il smulg, daca ai mana umeda este mai greu de scos si cu toate asta a rezistat fara probleme