iPhone 5 – un nou concept ne arata tot ceea ce Apple ar urma sa prezinte pe 12 septembrie(Video)

[youtube]http://youtu.be/0lTTEjrnTPg[/youtube]

  Pentru ca Apple a confirmat data de prezentare  a iPhone 5, un designer s-a gandit sa faca un clip video in care sa prezinte toate zvonurile aparute pana acum pe internet in legatura cu acest dispozitiv. Conceptul de mai sus este foarte interesant si pana la jumatatea clipului totul este aproape 100% adevarat. iPhone 5 va fi un terminal controversat, va duce lipsa de unele lucruri pe care multi si le doresc, dar va fi cel mai popular smartphone al sfarsitului de an.

15 COMENTARII

  1. @zaone xhestia cu fingerprint unlock mi-se pare interesanta ca numai tu poti sa il deblochezi asa ca daca til ia cineva nu va putea,si e frumos vidoclipu cu tot cu design etc

  2. bai voi va dati seama ce vb? cum draq sa aibe fingerprint unlock asta e o abureala.va credeti in star trek mai taiati din ele. fingerprint unlock este doar o balarie de aplicatie care iti deblocheaza telefonul in 9999 de moduri mai putin prin citirea amprentei.

  3. Mi-ar placea ca iphone5 sa fie cu totul si cu totul diferit de ceea ce vedem aici in clip. :)) eu inca sper la un ecran putin mai mare pe acelasi shasiu. Vom vedea ce va fi, mai sunt 7 zile:))

  4. @eu : mai tu te-ai uitat cumva in portofoliul de produse de la authentec ? ai vazut eikon mini? stii ca au fost cumparati de apple cu 150 mil $ ? uita-te la eikon mini si spune-mi, dupa aia, ce crezi despre fingerprint dus mai departe de inginerii apple. au dat atatia bani fiindca aveau nevoie de catve brevete de inventie dar aia au spus tot sau nimic. eu vad un procent de 60%, posibilitatea de a avea fingerprint pe butonul home.