Iata ce invitatii a trimis Apple de-a lungul anilor pentru evenimentele de prezentare a iPhone/iPod-urilor

  Aseara Apple a trimis invitatia de mai sus catorva mii de jurnalisti din intreaga lume, iar ea ne sugereaza faptul ca iPhone 5 urmeaza sa fie prezentat pe 12 septembrie in cadrul conferintei pe care Apple urmeaza sa o tina. Compania are o traditie in ceea ce priveste informatiile oferite prin aceste invitatii, la aproape fiecare invitatie trimisa introducand cel putin un indiciu cu privire la functiile/numele produselor pe care urmeaza sa le lanzeze. In cazul celei din urma stim ca iPhone 5 se va numi iPhone 5, insa in cazul altor invitatii Apple a fost mult mai ambigua, iar mai jos aveti toate invitatiile trimise pentru evenimentele de prezenatre a iPhone/iPod-urilor.

WWDC 2007 – prezentare iPhone 2G
Eveniment media septembrie 2007 – prezentare iPod Touch, iPod Nano si iPod Classic
WWDC 2008 – prezentare iPhone 3G si App Store
Eveniment media septembrie 2009 – prezentare iPod Touch 2G si iPod Nano
Eveniment de prezentare a iOS 3
WWDC 2009 – prezentare iPhone 3GS
Eveniment media septembrie 2009 – Lansare iOS 3.1 si prezentarea unui nou iPod Nano
WWDC 2010 – prezentare iPhone 4 si iOS 4
Eveniment media septembrie 2010 – prezentare iPod Touch 4G, iPod Shuffle si iPod Nano
Octombrie 2011 – prezentare iPhone 4S

13 COMENTARII

  1. Este superba si asta de la “5. Avand in vedere cu ce entuziasm s-a asteptat iPhone 5 anul trecut dar pana la urma a fost un 4s si toata lumea a fost dezamagita, e clar ca in sfarsit, lumea abia asteapta sa-l vada tocmai de aceea a si fost pus acel ” It’s almost here “. Si vorba unui coleg al meu: “Dani, nu are cum sa dezamageasca!” 😛 ….. asa ca let’s whait him ! :))

  2. Mă alătur si eu comentului de sus

    Apple e plin de surprize mai ales luna Septembrie când ne oferă muzica gratis prin ITunes Festival

    Bravo Apple

  3. Chiar mi se pare deosebita invitatia actuala. Nu vad cum ar fi cel de la iP4 mai tare,. pare mai degraba o prezentare de AppStore si nu de iPhone4. Asta actuala e geniala.

  4. Oameni buni,v-ați gândit ca 5 ăla din umbra sa insemne altceva?
    De exemplu, lansarea a cinci noi produse si anume: The New IPhone,The New iPod,The New iPad Mini,The iMac Retina si in final IOS6 ….

  5. poate e iphone 4s5, 4,5s etc…glumesc!
    oricum cu apple totul e posibil. referitor la invitatie este simpla si atat, pt ca fiecare sa inteleaga absolut ce vrea. sincer, mie imi place. de ce sa impopotonam totul?!