iPod Touch-ul implineste 5 ani(Video)

[youtube]http://youtu.be/yTnZcjwwWsU[/youtube]

  Astazi se implinesc 5 ani de zile de la prezentarea iPod Touch-ului care din pacate nu s-a dovedit a fi chiar atat de revolutionar precum iPhone-ul. Steve Jobs a spus ca iPod Touch-ul cu o grosime de doar 8 mm este una dintre cele 7 minuni ale lumii, insa din pacate in ultimii ani produsul a cazut usor dar sigur din gratiile utilizatorilor. In 5 ani de zile Apple a lansat 4 versiuni ale iPod Touch, fiecare dintre ele avand hardware similar cu el cel al iPhone-ului lansat cu doar cateva luni inainte si fiecare s-a vandut destul de bine, dar nu excelent.

  iPod Touch-ul este un iPhone fara functia de telefonie, fara GPS, fara motor vibrator, etc, si desi s-a speculat ca Apple il va scoate din productie, iata ca el rezista acum, 5 ani mai tarziu, iar anul acesta iPod Touch 5G ar urma sa ajunga pe piata.

17 COMENTARII

  1. Da ios e simplu… si mama stie sa umble pe el nici mie nu prea imi plac widgeturile:)) dar trb sa recunosc ca merita o inbunatatire iosul 🙂

  2. Merita, dar nu se stie daca il vor modifica substantial in viitorul apropiat. Poate cand vor baga quad-uri. Apple nu se arunca precum producatorii de terminale Android, aia ar baga si i5 in smartphone-uri daca ar avea, dar Android-ul tot prost ruleaza.

  3. @adrian:
    :)) pai 1G inseamna generatia 1, cum pana mea sa nu existe 1G si sa fie direct 2G?
    nu incurca generatiile cu modele de retele (2G, 3G, 4G)