Prima Pagina Apple iPhone 3GS va fi scos din vanzare de catre Apple dupa evenimentul...

iPhone 3GS va fi scos din vanzare de catre Apple dupa evenimentul din 12 septembrie

  iPhone 3GS, terminalul lansat acum 3 ani de zile de catre Apple, urmeaza sa fie scos din vanzare dupa ce iPhone 5 va fi lansat oficial pe piata. Informatia vine de la ziarul britanic The Telegraph care a discutat cu surse apropiate retailerilor de produse electronice din Marea Britanie. Scoaterea de pe piata a batranului iPhone 3GS era cat se poate de logica avand in vedere ca dupa lansarea iPhone 5 ar fi urmat sa existe 4 terminale iPhone pe piata, iar Apple nu avea cum sa sustina aceasta oferta.

The new update will mean that the 8GB version of the iPhone 4 will be the entry-level iPhone, probably given away free on £20 per month contracts, as the 3GS is currently. Sources close to retailers also suggested that an 8GB version of the 4S could be introduced. Three versions of the Apple iPhone 5 will be on sale, offering different storage options.

  Dupa scoaterea de pe piata a iPhone 3GS, terminalul iPhone 4 8 GB va deveni cel mai ieftin iPhone vandut de catre Apple, iar iPhone 4S va fi disponibil doar intr-o versiune cu capacitate de stocare de 8 GB. iPhone 5 ar urma sa fie disponibil in 3 versiuni cu 16/32/64 GB de spatiu de stocare, alta miscare absolut normala. Tot ce spune The Telegraph era cat se poate de logic si era asteptat de la Apple, iar acum ramane doar sa vedem anunturile oficiale in cadrul conferintei din 12 septembrie.

 • Andrey

  R.I.P iPhone 3GS ! 🙁

 • Rodel

  R.i.p apple

 • Henry

  iPhone 4S o sa fie de 16gb, nu de 8gb.

  Pacat ca il scot din schema… putea sa fie:

  iPhone 3GS 8gb – 250Euro
  iPhone 4 8gb – 350E
  iPhone 4S 16gb – 450E
  iPhone 5 16/32/64 – 550/650/750E

  Cel putin in tari ca Romania ar da lovitura cu un astfel de “line-up” pt ca un 3GS cu iOS 6 bate multe telefoane cu android din 2012 si mie si acum mi se pare un telefon foarte frumos.

 • Din pacate o sa fie doar de 8 GB, asa cum e si 4 acum. In Romania doar terminalele de 1 leu se vand foarte bine.

 • Kilobyte

  Si cu garantia cum ramane ?

  Trebuie sa trimit din nou la garantie ( este a treia oara ) un 3GS luat de la Vdf deoarece de fiecare data dupa cateva luni imi apar bule de aer intre ecran si digitizer.

  De fiecare data mi l-au schimbat cu unul nou nu refurbished dar este posibil sa cer sa dau diferenta de bani si sa imi dea Iphone 4 sau 4S ?

 • Alleex231

  Aceiasi intrebare ca si Kilobyte am si eu . Daca dupa scoaterea 3gs-ului din vanzare eu o sa ma duc cu al meu la garantie exista vreo sansa sa mi-l schimbe cu un i4 ?

 • Garantia e garantie, se respecta chiar daca produsul iese din vanzare.

 • iPhone 3GS inca e un terminal cu performante superioare multor ‘androide’. Desi are 3 ani vechime, inca e un device pe care te poti baza.

 • in cazul in care nu sunt pe stoc produse din seria aceea se da din seria urmatoare fara a achita contravaloarea. deci o sa primiti iphone 4 8g memorie. O zi placuta !

 • djcata

  ce tot laudati 3GS ala ca e cam varza , ce performante ….. 250 de euro ? sa fim seriosi

 • Vali

  De ce spui ca e varza 3gs ul?

 • djcata

  pt ca mie mi se pare ca iphone 4 e primul telefon adevarat de la apple , 3GS nu se mai misca asa bine cu 5 , deci e clar ca nici cu 6

 • Vali

  Eu ft multumit am fost de el si cum se misca cu 5.1.1, intradevar 4 le e alta mancare de peste. E el un telefon asa de vechi dar isi face treaba cu brio. Chiar imi pare rau ca l-am vandut si nu l-am pastrat. acum am si eu 4

 • Silviu2

  Referitor la garantie daca trebuie sa iti schimbe 3GS-ul cu ce ti-l schimba?

 • djciupi

  eu am un 3gs si sunt foarte multumit de el :-j 😛 … o sa imi iau si un iphone 4 😀 … sa le pastrez pe amandoua …