AT&T simplifica procesul de decodare a terminalelor iPhone, indiferent unde se afla ele

  De cateva luni de zile AT&T decodeaza terminalele iPhone care au fost achizitionate fara contract sau pentru care contracul a expirat si toate creantele au fost stinse. Destui romani au reusit sa isi decodeze terminale achizitionate prin AT&T, iar acum operatorul a simplificat si mai mult procesul de decodare al acestor dispozitive. Cu ajutorul unui nou formular, disponibil pe propriul website, AT&T le ofera tuturor posibilitatea de a cere decodarea propriului dispozitiv fara a mai trimite email-uri catre echipa sa tehnica si fara a mai agasa angajatii prin intermediul chat-ului.

  Formularul celor de la AT&T il gasiti aici insa trebuie sa aveti la dispozitie toate datele cerute acolo. Pentru moment AT&T decodeaza si unele terminale aflate in continuare sub contract, insa trebuie sa indeplinisiti niste cerinte pe care vi le spun angajatii operatorului.

AT&T appears to be performing iPhone unlocks for some customers whose contracts are still in effect. According to an Ars forum thread, numerous posters were able to unlock their devices after submitting unlock requests to AT&T, despite the fact that many of them still had time—sometimes alot of time—left on their contracts. This seems to go against AT&T’s publicly stated policy that it only performs unlocks for users who are no longer in “active term commitments.

23 COMENTARII

  1. Adevarul ca ultima data cand am sunat la AT&T am facut un mic cost de 6 euro, asa ca se merita. Problema e ca de exemplu, in cazul meu, telefonul l-am luat de la un tip cand eram in America, si AT&T pe site aici (dar si la telefon) iti cere factura/bonul de la achizitionare indiferent daca selectezi ca l-ai cumparat din Apple Store sau AT&T.

    O solutie pentru asta?

  2. este gratuit sau cu plata? si inca ceva dupa lansarea iphone 5, zaone, crezi ca se vor lansa solutii de decodare la iphone 4 pt basebandul 04.12…adica ultimul?

  3. daca a incercat cineva sa ne anunte si pe noi. nu e nici-un pericol in cazul in care le scrii IMEI-ul tel tau pe siteu-l acesta?

  4. In order to process your unlock request, we must receive a faxed copy of your original receipt. Please fax us a copy of the receipt including your Request Number and IMEI to 1-214-782-6442 within 48 hours
    Când spune receipt la ce se referă, la factura de cumpărare sau care?
    Si cum pot eu sa ‘includ’ acel request nr?
    Multumesc!

  5. @puiu 150€ .eu fac decodari neverlock pretul difera in functie de tara si operatorul pe care este codat terminalul dvs.

    p.s. chiar si cateva blacklisted!

  6. @Zaone: As vrea sa iti spun ca functioneaza, dar nu cred. Cand am sunat i-am explicat ca nu am factura, e imposibil sa am o factura de acum mai mult de 2 ani. I-am explicat situatia si a vorbit cu managerul si ala i-a zis ca fara, nu se poate. Am sa incerc si cu un mail…dar …ma cam indoiesc. Important e ca e aproape imposibil sa iti decodezi, ca, sa fim seriosi, cati dintre noi au factura.

  7. DJChulo…..AT@T este o retea de telefonie din Statele Unite ale Americii iar articolul se refera la posibilitatea celor care au Iphone-uri blocate pe acea retea sa le deblocheze,adica telefoane cumparate din State. Daca telefonul tau e blocat pe o retea din Spania intra pe forum iar acolo o sa gasesti ajutor pentru ati debloca Iphone-ul…..contra cost binenteles. La AT@T deblocarea este gratuita.

  8. Gabriela….functioneaza. Eu am 2 Iphone-uri cumparate din Stale, deblocate amandoua de cei de la AT@T in urma cu o jumate de an, atunci cand cei de la AT@T au inceput sa deblocheze terminale…

  9. @Gabriela: Sunt multe persoane care au reusit sa faca decodarea si nu cred ca aveau toti factura. Pentru AT&T e simplu sa gaseasca terminalul in baza IMEI-ului sau a seriei, important este sa vrea sa o faca.

  10. Hey dar atunci cand iti ii dai submit iti mai apare sus acolo,,Your request numer is ####,nu pot atunci cand ii trimit faxul sa ii dau acel request??

  11. ma poate ajuta si pe mine cineva cu o adresa de mail de la at&t? le-am trimis faxul cu bonul de cumparare (este pe un alt nume, nu al meu – banuiesc ca nu are nici o importanta
    ) insa mi-au raspuns dupa 2 sapt ca faxul este ineligibil si nu pot sa proceseze cererea; pe mail sunt sigura ca se poate descifra bonul;