Prima Pagina accesorii 3DPCase te ajuta sa iti creeze propria carcasa pentru iPhone folosind o...

3DPCase te ajuta sa iti creeze propria carcasa pentru iPhone folosind o simpla aplicatie

  Urmand exemplul CaseApp, compania Sculpteo s-a gandit sa lanseze in App Store o aplicatie care permite utilizatorilor sa isi creeze propriile carcase direct din terminal. Sculpteo este o companie despre care v-am spus ca poate transforma o poza cu voi intr-un bust ceramic, insa se pare ca o reprofilare era necesara, iar acum in loc de busturi ceramice Sculpteo produce aceste carcase. Tot ce trebuie sa faca un utilizator este sa descarce aplicatia pentru iPhone, sa isi creeze propria carcasa, sa trimita modelul la companie si sa astepte sa ii ajunga acasa produsul.

  Aplicatia va pune la dispozitie o multitudine de functii pentru generarea carcasei, iar daca aveti o poza cu voi atunci puteti folosi profilul fetei direct in design. Cu aceasta aplicatie doar imaginatia voastra este limita, insa problema sta in faptul ca producatorul este din Marea Britanie si nu stiu daca livreaza inclusiv in Romania.

Thanks to M.

Pretul initial:
Numele:
3DPCase

Gratuit

s

Developer: Sculpteo SAS
Universala
Categoria: Entertainment


Descriere: Choose and customize your unique iPhone case with a range of parameters such as your profile, your localization or a personalized pattern….


Dimensiunea aplicatiei este: 5.8 Mb


 • Dragos

  “Yes, we do ship to countries all over the world. Be sure to get us all your necessary shipping information. We ship via International Priority Mail and UPS, which typically takes 3 to 7 business days, depending on your location.”

  Am pus de curiozitate o carcasa de €24.89 si transportul este €12.00…

 • Dragos

  Later edit: producatorul e francez 😉

 • Preturile sunt in lire, cand intri pe website.

 • adrian

  @zaone mai e un site pe internet cu asa ceva,ala are si pt ipod touch,cu aceasta aplicatie pot sa imi creez una pt ipod touch 4G?

 • iPhone

  http://www.tatoit.ro/ un site asemanator unde puteti sa va creati propriile skin-uri !! Include skinuri si pt laptop,xbox etc!! Si preturile sunt ok. Incercati sa vedeti

 • Ce legatura au aia cu ce am spus eu aici?

 • iPhone

  @zaone: simplu, o alta metoda prin care se pot personaliza device-urile!! Si ce e mai important e in Romania:) nu ce ne dai tu.. Cu putini bani poti cumpara un case simplu si til faci cum vrei tu cu un skin de min 50 lei!!

 • Stai asa, eu vorbesc aici de o aplicatie care iti face carcase, ce legatura au skin-urile cu toata treaba asta?

 • iPhone

  Deci.. Nu prea ati inteles ideea??
  Dece sa dai o caruta de bani pe o carcasa din Marea Britanie sau ma rog.. De unde e
  Cand poti cumpara o carcasa simpla(nu conteaza culoarea) cumperi un skin (til faci exact cum doresti, daca ai cunostiinte in Photoshop te-ai scos) aplici skin-ul pe carcasa si gata!! Daca te-ai plictisit de look ce faci??? Faci alt skin si il comanzi

  Daca cumperi de la astia. Tiai comandat o carcasa.. Asa o ai.

  E mai ok sa cumperi odata o carcasa simpla (asta pt cei care vor sa pastreze telefonul) si stii ca o poti personaliza de cate ori doresti cu un skin de minim 50lei!!

  Si toate astea se pot face in Romania, nu sa asteptati cu zilele pana va ajunge coletul acasa

  Carcase simple pt iPhone 4/S puteti gasi in magazine gen Carrefour,Selgros…. Nu costa foarte mult (pe internet se poate sa gasiti aceasi carcasa la un pret de 5x ori mai mare)
  Pe scurt… Sunt sigur ca mai sunt persoane interesate de acest site asa ca http://www.tatoit.ro

 • Nvm, s-o lasam asa ca ne intindem pana maine.

 • iPhone

  Apoi.. Nui de mirare ca nu intelegi..:( mai tii minte faimoasa gafa “litera 5?” =))))))))))))))))))))))))

 • Da ma, se intampla cand scrii repede stiri, ce sa-i faci. Acum revenind la subiect. Eu vorbeam de o aplicatie care face carcase personalizate, tu ai dat-o prin camp cu website-uri unde trebuie sa mergi sa folosesti poze ca sa faci skin-uri. E normal sa nu intelegi ca e o diferenta intre o carcasa si un skin si e normal sa nu intelegi ca eu vorbeam despre o aplicatie pentru iPhone care personalizeaza carcase, nu despre un website. E greu, ce sa-i faci.
  Acum, revenind la gramatica ta, mai pune cate o cratima printre cuvinte ca nu te mananca. Mai invata cand se scriu cuvintele cu unul sau mai multi i si daca vrei continuam. Daca ai scris repede, te inteleg, cum o sa intelegi si tu treaba cu litera 5.
  Si sper cu asta sa nu continuam discutia in derizoriu, ai zis-o, am raspuns, cred ca e de ajuns.

 • iPhone

  @zaone, da se intampla.. Dar cum poate fi posibil sa te incurci la asa ceva ? Ai pus si 5-ul .. ori erai adormit ori nu ti-ai baut cafeaua?

 • iPhone

  Ca sa nu ne mai certam aiurea, pt ca deja m-am plictiisiit.. Un mic sfat: mai bine ai lucra la versiunea aplicatiei fiindca nu este zi in care sa nu primesc 2x notificari si chiar e deranjant.. Daca accepti criticile constructive mi-ar face placere sa dau o mana de ajutor

 • A little bit of both. Merci, dar deocamdata se ocupa altcineva de ea.