3DPCase te ajuta sa iti creeze propria carcasa pentru iPhone folosind o simpla aplicatie

  Urmand exemplul CaseApp, compania Sculpteo s-a gandit sa lanseze in App Store o aplicatie care permite utilizatorilor sa isi creeze propriile carcase direct din terminal. Sculpteo este o companie despre care v-am spus ca poate transforma o poza cu voi intr-un bust ceramic, insa se pare ca o reprofilare era necesara, iar acum in loc de busturi ceramice Sculpteo produce aceste carcase. Tot ce trebuie sa faca un utilizator este sa descarce aplicatia pentru iPhone, sa isi creeze propria carcasa, sa trimita modelul la companie si sa astepte sa ii ajunga acasa produsul.

  Aplicatia va pune la dispozitie o multitudine de functii pentru generarea carcasei, iar daca aveti o poza cu voi atunci puteti folosi profilul fetei direct in design. Cu aceasta aplicatie doar imaginatia voastra este limita, insa problema sta in faptul ca producatorul este din Marea Britanie si nu stiu daca livreaza inclusiv in Romania.

Thanks to M.

Pretul initial:
Numele:
3DPCase

Gratuit

s





Developer: Sculpteo SAS
Universala
Categoria: Entertainment


Descriere: Choose and customize your unique iPhone case with a range of parameters such as your profile, your localization or a personalized pattern….


Dimensiunea aplicatiei este: 5.8 Mb