Prima Pagina accesorii AirBridge isi propune sa iti conecteze iDevice-ul la televizor foarte simplu si...

AirBridge isi propune sa iti conecteze iDevice-ul la televizor foarte simplu si usor(Video)

  AirBridge este un proiect al KickStarter care isi propune sa permita utilizatorilor sa transpuna imaginile de pe ecranul unui iDevice pe cel al unui televizor sau proiector intr-un mod cat se poate de simplu. Acum putem face exact acelasi lucru folosind un Apple TV, insa AirBridge aduce un sistem mai simplu si mai usor de folosit. Daca in cazul Apple TV-ului avem nevoie de o retea Wi-Fi pentru a face AirPlay Mirroring pe un televizor, in cazul AirBridge acest lucru este facut fara o retea Wi-Fi si partea buna este ca puteti transmite imaginea de pe un iDevice pe mai multe televizoare in acelasi timp.

This is airbridge. It’s a plug-n-play device that allows cordless iOS mirroring. In English, that means that when you snap the airbridge handheld piece to your iPhone or iPad, and plug the base station into a TV or projector – your screen will show exactly what’s happening on your device. No app or setting configuration. No networks. No power needed. No wires keeping you tethered to a screen. That simple. And you don’t even have to be giving a presentation to use airbridge – imagine killing pigs, chopping fruit, racing F1 cars, or creating content in your favorite app – all in Full HD, lossless sound, no lagging and on-the-go.

  Desi ambele solutii functioneaza fara fir, in cazul AirBridge-ului trebuie sa folosim un accesoriu care se ataseaza in portul de 30 de pini al iDevice-ului nostru, acesta fiind singurul inconvenient. Atat Apple TV-ul cat si AirBridge afiseaza continutul la aceeasi rezolutie Full HD, cu sunet si fara lag, deci ramane la atitudinea fiecaruia sa aleaga ce i se pare mai potrivit. In mare tot ceea ce propune accesoriul este cat se poate de interesant, si faptul ca se conecteaza la un proiector ar trebui sa fie un bonus important pentru multi.

What if there is no TV or projector, or somebody in your audience wants to view your presentation on their device without having to squint or crane their neck? There’s an app for that. airbridge devices can stream your presentation over WiFi (AirBridge Pro will even make one when there’s none) to other iOS devices, with or without a screen connected. App users can take a snapshot and write out some notes if they want to, and store those snapshots for later review; or even record the presentation to a video file. Pretty handy, huh?

  Deocamdata AirBridge este departe de a fi finantat, insa are destul timp pentru a aduna banii de care are nevoie.

 • Stefan

  Foarte tare. Abia astept sa iasa pe piata. Il cumpar imediat. Am un samsung smart tv, si nu pot sa ma conectez la el, dcat sa vad poze sau sa pun un filmulet. Mi-ar fi placut sa pot face tot ce face dispozitivu asta. Sa ma joc jocuri…etc

 • Hybrid

  Nu este aceelasi lucru ca Apple tv ?… Ba chiar la apple tv nu trebuie nimic suplimentar

 • Ba chiar trebuie retea Wi-Fi ca altfel nu merge. Si Apple TV-ul nu se conecteaza la proiectoare.

 • Stefan

  Cam cat o dura oare pana p sa apara asa ceva pe piata?

 • cince

  must have

 • Florin Matei

  Cea mai ieftina metoda de AirPlay e Paspberry Pi, un computer care costa 120 ron si merge XBMC pe el. Ia cautati.

 • canicula

  Cum nu se conecteaza Apple TV la proiectoare? Daca proiectorul are mufa hdmi atunci nu vad care ar fi problema, iar daca nu are, atunci exista o serie de adaptoare hdmi-vga pe piata care pot face acest lucru.

 • Ai facut tu asta?

 • cipwhite

  Foarte interesant produs. Chiar ma gandeam ieri ca nu pot face streaming de pe ipad pe tv la concertele de pe itunes festival pentru ca nu am device-ul necesar.

 • Borfas

  Stie cineva cand apare