Prima Pagina accesorii CaseApp – aplicatia care iti permite sa iti faci propria carcasa personalizata...

CaseApp – aplicatia care iti permite sa iti faci propria carcasa personalizata pentru iPhone(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jgG9VISSIqc[/youtube]

  In ziua de astazi posesorii de smartphone-uri cauta cele mai simple metode prin care isi pot personaliza dispozitivele fara prea mult efort. In ajutorul lor vine un comerciant israelian care a conceput o carcasa numita CaseApp, iar cu ajutorul ei puteti concepe viitoarea voastra carcasa chiar din propriul  iPhone. Aplicatia va permite sa asezati poza favorita pe spatele/lateralele carcasei, iar atunci cand considerati ca produsul este gata, trebuie doar sa il vizionati intr-un format 3D “complet” si sa il comandati.

  O carcasa facuta prin CaseApp costa 30$, ea este fabricata din plastic si este desigur facuta dupa modelul conceput de catre voi. Ideea este excelenta, cred ca ea va fi utilizata si de altii in viitor si sper ca producatorii de folii personalizate sa invete ceva de aici.

 • Alexandra

  Nice , practic , ieftin si foarte utila.

 • Dragos

  Interesant dar scump, si carcasa e din plastic. O prefer pe asta: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320910142926 tot personalizabila. 10 lire cu tot cu transport.

 • Aici era vorba de altceva pana la urma.

 • George Oprea

  O idee frumoasa rămasă la stadiul de idee. Aceasta nu se poate numi aplicatie. Cred ca pus-o in AppStore după ce a deschis-o. Nu a verificat daca reusesti sa treci de pasul 2… Din nou spun: o idee frumoasa, dar îți trebuie și puțin skill nu doar niște cunoștințe în informatica de clasa a 9-a…

 • dedicated

  nu stiu cum i se poate parea cuiva ieftina o carcasa de plastic la 30 de dolari dar ma rog, eu mi-am comandat de pe ebay 2 carcase din silicon cu design foarte fain la nici 5 dolari ambele – cu transport cu tot; transportul dureaza 3-4 saptamani dar totusi…

 • Pingback: 3DPCase te ajuta sa iti creeze propria carcasa pentru iPhone folosind o simpla aplicatie | iDevice.ro()