Prima Pagina Chronic Dev Team Dezvoltarea unei solutii de jailbreak pentru iOS 6 ar putea fi extrem...

Dezvoltarea unei solutii de jailbreak pentru iOS 6 ar putea fi extrem de dificila conform lui i0n1c

  Astazi celebrul hacker si expert in securitate i0n1c a declarat pe Twitter ca dezvoltarea unei solutii de jailbreak pentru iOS 6 nu va fi la fel de usoara precum in cazul iOS 5, daca hackerii nu au exploit-uri pregatite deja. Aceasta nu este prima oara cand i0n1c face asemenea afirmatii, el reiterand ceea ce a spus cu doar cateva luni in urma, insa deocamdata nici MuscleNerd, nici membrii Chronic Dev Team nu au facut afirmatii pe marginea celor scrise de i0n1c. Pod2G si Chronic Dev Team s-au laudat inca din luna mai ca au pregatite exploit-uri pentru iOS 6 , deci teoretic o solutie de untethered jailbreak pentru aceasta versiune a iOS ar trebui sa apara relativ rapid dupa lansarea sistemului de operare.

  Desi i0n1c spune ca in cazul iOS 5 dezvoltarea solutiilor de jailbreak a fost usoara, nu trebuie uitat faptul ca anul trecut au trecut mai bine de 2 luni de zile pana la lansarea primei solutii de unlock pentru terminalele cu chip A4, si inca 5 luni pana lansarea celei de-a doua pentru iOS 5.1.1. Practic pentru iOS 5 am avut doua solutii de jailbreak, nu a fost nevoie de mai multe, dar ele au fost dezvoltate greu, la distante mari de timp una de cealalta. Desi i0n1c prezice un viitor sumbru, eu cred ca Pod2G si Chronic Dev Team au deja pregatit tot ce trebuie pentru a lansa o solutie de untetherd jailbreak la cateva saptamani dupa lansarea oficiala a iOS 6.

 • Konstantin

  Speram si la o soluție rapida pentru unlock.

 • Chebac Claudiu

  Cum nu aduce prea multe noutati,raman la 5.1.1 deocamdata.

 • Mutu

  Nu mai cred nimic din ce spune germanul ala imputit de i0n1c.

 • Daniel

  Jailbreack-ul o sa iasa cand vor cei de la apple… Voi nu va-ti dat seama ca cei de dev team sunt infintati de apple…
  Cum explicati ca,din atatia programatori cati sunt in lumea asta,doar cei din dev team dezvolta solutii de jailbreack???Simplu au acces la codul sursa

 • Klaudinho

  Sincer nu as mai vrea deloc jailbreak, dar in mod cert este lasat de apple asa ….

 • JeNeI

  Eu nu pun iOS6 pana nu vor porta YouTube pe el.Eu folosesc YouTube in proportie de 30% pe iOS.

 • @JeNeI: Folosesti aplicatia web a YouTube. E mai buna.

 • Cipa

  Ce se aude la gevey pt 4s pe ios6 ?

 • Nimic.