iPhone 5 va fi lansat in cateva zeci de tari pe 21 septembrie?

  Desi istoria si logica indica faptul ca iPhone 5 va fi lansat in doar cateva tari pe data de 21 septembrie, unii interpreteaza un mesaj al unui operator de telefonie mobila intr-un mod putin exagerat. In Filipine operatorul Globe Telecom a trimis un SMS clientilor sai spunandu-le ca se apropie lansarea iPhone 5 si ca pentru a fi anuntati in legatura cu toate noutatile despre acest terminal, ei trebuie sa se inscrie la un newsletter. Combinand acest mesaj cu o promotie la iPhone-uri derulata in acest weekend, unii considera ca iPhone 5 va fi lansat in multe tari pe 21 septembrie, inclusiv in Filipine.

The latest phone is almost here! Be sure to get it only from Globe, the leader in Postpaid. Interested to get updates? Text iP5<space>Email Address and send to 2910 for FREE.

  In Filipine iPad 3 s-a lansat la doua luni dupa lansarea oficiala din SUA, iPhone 4S a fost lansat mult mai tarziu, deci tara nu reprezinta o prioritate pentru Apple si inaintea ei exista alte cateva zeci de tari mult mai importante la care iPhone 5 va ajunge inainte. A spune ca Filipine va avea iPhone 5 in magazine chiar din ziua lansarii e mai mult decat deplasat si incorect pentru ca pana acolo exista extrem de multe piete in care zeci de milioane de exemplare a iPhone 5 vor fi vandute. Chiar daca Apple ar vrea sa lanseze iPhone 5 in aceeasi zi in toata lumea, compania nu poate pentru ca nu are indeajuns de multe terminale in stoc, deci lansarea in mai mult de 10 tari simultan pare, din punctul meu de vedere, imposibila.

  Nu uitati ca miercuri va astept sa discutam/sa urmarim tot ceea ce prezinta Apple in cadrul conferintei sale!