Prima Pagina aplicatii Descopera parcarile publice din Romania cu ajutorul aplicatiei Auto.ro

Descopera parcarile publice din Romania cu ajutorul aplicatiei Auto.ro

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q_CAeQtP9Tk[/youtube]

  Auto.ro este o aplicatie pe care v-am prezentat-o acum cateva luni de zile cand v-am spus ca ea este utila oricarui sofer din Romania, dar si oricauri pieton. Aplicatia are o groaza de functii interesante pe care le puteti vedea in clipul video de mai sus, insa recent ea a fost actualizata si va ofera posibilitatea de a vedea inclusiv parcarile publice de interes general. Mai multe informatii aveti in comunicatul de mai jos. Aplicatia este disponibila gratuit in App Store.

Românii pot identifica parcările din toată țara  prin intermediul telefonului mobil

Bucureşti, 10 septembrie 2012 – Șoferii români pot identifica toate parcările publice de utilitate generală la nivelul întregii țări prin intermediul telefonului mobil, conform aplicației Auto.ro.

Șoferii români accesează tot mai mult serviciile auto de care au nevoie direct din cadrul telefonului mobil. Pentru a veni în sprijinul acestora, Auto.ro a extins secțiunea Parcări din cadrul aplicației de mobil oferind localizarea pe hartă a celor mai apropiate parcări de locul în care se află.

Dacă până în prezent șoferii doreau în cea mai mare parte să localizeze benzinării, spălătorii, taxi-uri, vulcanizări și service-uri prin intermediul telefonului mobil, odată cu extinderea secțiunii Parcări realizat cu sprijinul oferit de către autoritățile locale, aceștia vor putea localiza toate parcările existente în România, conform aplicației Auto.ro.

“E o idee utilă. Aplicația vine în sprijinul șoferilor bucureșteni aflați în traficul aglomerat și presați de timp care trebuie să găsească în câteva secunde, un loc de parcare sigur. Cu doar un click pe telefonul mobil șoferii pot afla care este cel mai apropiat loc de parcare, fără bătaie de cap. Bucureștiul are în acest moment aproape 8.000 de locuri de parcare, urmând ca până la sfârșitul acestui an, Primăria Municipiului București să mai inaugureze alte 1.600 de locuri în Capitală. Creșterea numărului de locuri de parcare este o prioritate

pentru Primarul General Sorin Oprescu care și-a propus în acest mandat să îmbunătățească viața șoferului bucureștean aflat în trafic”, a declarat Alina Roman, Director General Administrația Străzilor București. 

“Am răspuns pozitiv inițiativei celor de la Auto.ro privind furnizarea informațiilor necesare identificării parcărilor publice de pe raza Municipiului Constanța. Avem convingerea că serviciul de Parcări din cadrul aplicației Auto.ro va marca un pas important în creșterea nivelului de informare și confort oferit șoferilor români”, a declarat Farcaș Cristinel Viorel, Director General S.C.I.L.  Confort Urban Constanța.

Tehnologia aplicației de mobil facilitează accesul șoferilor la o gamă vastă de servicii auto de care ar putea avea nevoie oriunde în țară. Principalele servicii auto accesate de peste 110.000 de posesori de telefoane mobile sunt: benzinării, vulcanizări, spălătorii, service-uri, taxi-uri, asistență rutieră, promoții la serviciile auto oferite și parcări.

“Gradul de utilizare, numărul ridicat de descărcări și review-uri pozitive confirmă faptul că soferii români s-au adaptat rapid la facilitățile oferite de aplicația Auto.ro bazată pe serviciile din domeniul auto. Pentru a întări această convingere am extins secțiunea Parcări cu sprijinul primit din partea autorităților locale care ne-au oferit listele oficiale de parcări la nivelul întregii țări și le mulțumim pentru susținere”, a afirmat Bogdan Axinia, General Manager Auto.ro.

Pretul initial:
Numele:
Auto.ro

Gratuit

s

Developer: Netbridge Develop…
Categoria: Business


Descriere: Aplicatia Auto.ro este unica in Romania si ofera servicii utile oricarui conducator auto.
Aceasta noua versiune a aplicatiei are harta integrata avand localizare prin GPS. Astfel, in functie de locul in ca…


Dimensiunea aplicatiei este: 3.3 Mb


 • Klaudinho

  Intradevar smechera aplicatia dar la locatii mai are mult de lucru
  Am dat in Mangalia cautare dupa mai multe criterii …. sunt destul de multe locatii …. dar localizarea lasa de dorit, doar o statie peco Petrom este la locul ei in rest cam departe …

 • Radu

  Eu cautam o benzinarie pe la mare si m-a dus pe ceva drumuri fantoma unde nu era nici urma de benzinarie :/

 • Radu

  De ce n-ai prezentat si aplicatia Autovit?

 • Pentru ca aia n-are nicio legatura cu asta. Asta e utila, aia e facut doar ca sa le accesezi website-ul.

 • @Klaudinho, @Radu – Lucram continuu la imbunatirea localizarilor si pin-urilor pe harta. Cat de curand, si utilizatorii vor putea edita adresa unei locatii. Plus alte suprize ce suntem siguri ca vor placea.

 • Radu

  Are destule chestii in plus, disponibile doar in aplicatie, nu e doar o interfata pentru site. Eu o folosesc destul de des si e foarte ok.

 • Catalin

  Buna ziua,

  Pe iPhone 4s cu ios 5.1.1 chiar daca ies din aplicatie , “location” ramane activa.

  Probleme de compatibilitate cu altre software-uri si daca da care ar fi acestea ?

  Cu stima,