Producatorii de accesorii se bazeaza pe zvonuri pentru a concepe noile produse pentru iDevice-uri inca nelansate

  V-am spus de nenumarate ori ca producatorii de accesorii pentru iDevice-uri se bazeaza pe zvonuri atunci cand dezvolta noile produse pentru terminalele pe care Apple inca nu le-a lansat, iar cei de la Proporta confirma din nou acest lucru. Intr-un interviu dat pentru The Telegraph, seful echipei care dezvolta produsele Proporta sustine ca zvonurile si website-urile de tehnologie sunt monitorizate in mod constant pentru a obtine informatii in legatura cu viitoarele produse Apple. Avand in vedere ca Apple ofera doar unor firme selecte informatii despre viitoarele sale produse, este normal ca restul companiilor sa mearga pe mana zvonurilor in speranta ca vor avea de castigat.

Set up 16 years ago to make a case for the original Psion PDA, Prigmore says that even Proporta must rely on rumours on blogs to help its design team prepare for an Apple launch. “Apple have certainly kept us on our toes since the original iPhone launched in June 2007 and continue to do so.”

  Anual producatorii de accesorii investesc mii sau zeci de mii de dolari in lansari de acest gen si unii sunt dispusi chiar sa cumpere componente ale iDevice-urilor pentru a fi primii pe piata cu cele mai interesante produse. Piata accesoriilor pentru terminale mobile este mare, insa ar fi interesant de vazut la un moment dat si care este procentul de investitie vs profit in cazul unei asemenea lansari.