Prima Pagina 4G Samsung ameninta din nou ca va da Apple in judecata imediat dupa...

Samsung ameninta din nou ca va da Apple in judecata imediat dupa lansarea iPhone 5

  Cazand intr-un con de umbra dupa ce atentia a fost luata de pe procesul in care s-a dovedit ca a copiat iDevice-urile, cei de la Samsung cauta din nou atentie amenintand noul iPhone 5. Pentru Samsung toate bataliile legale cu Apple au avut drept scop obtinerea unei notorietati importante, negative in final dar asta conteaza prea putin. O publicatie din Coreea de Sud citeaza surse din interiorul Samsung care sustin ca Apple va fi actionata in judecata de indata ce iPhone 5 va fi lansat pe piata, totul pentru ca Apple ar incalca brevete de inventie ale Samsung care au legatura cu tehnologii 4G LTE.

It’s true that Samsung Electronics has decided to take immediate legal action against the Cupertino-based Apple. Countries in Europe and even the United States ― Apple’s home-turf ― are our primary targets. Apple claimed the existing 3G-related patents are standard essential patents (SEPs) according to our earlier commitment to the FRAND (fair, reasonable, and non-discriminatory) terms. But the story is totally different when you talk about LTE patents. These are new and highly-valued.

  Anul trecut Samsung a incercat acelasi lucru cu iPhone 4S, insa Apple detinea licente pentru brevetele invocate de coreeni, iar anul acesta situatia va fi cel mai probabil identica. Pentru Samsung conteaza publicitatea, chiar daca in final compania este vazuta intr-o lumina negativa de foarte multa lume, important este ca oamenii sa auda de ea si eventual sa-i cumpere produsele sau sa le evite.

 • Wei Shen 沈偉

  Atacul Clonelor , se numea acel film ?

 • Bobby

  ce ma enerveaza chinezoiii astia. cum cred ei ca pot sa castige acel proces cand apple are chip-uri LTE de la qualcomm. nu sunt fabricate de samsung, nu au nici cea mai mica legatura cu gallbejitii :))

 • adrian

  samsungii astia nu se potolesc odata,daca apple vrwa sa puna 4G LTE care e problema lor? ai nabii chinezoi,daca intrebi svoice care e cel mai bun smartphone iti spune ca samsung,sau daca intrebi ceva din matematica astepti o ora pana iti da raspunsu,pe cand siri de la apple actioneaza imediat cu raspunsu,au incercat si ei sa copieze siri,acum daca va da apple in judecata,tot apple va casiga,ei vor doar publicititate nimic mai mult

 • Marius

  Adrian, ai folosit Google Translate?

 • man

  Marius…..:))))))))))

 • Cristi

  Mda…chinezoi tare coreenii astia

 • foxilla

  o săracii, iar pozează-n victime!?

 • Cei care au comentat pana acum ca li s-au facut scarba de Apple din cauza proceselor, unde sunteti?

 • Costi

  @Whei Shen,mi se pare mie sau numele tau e tot asiatic?:)) Nu stiu de ce imi dai imipresia ca esti KKF sau cel putin ruda cu el

 • Dan

  @Bobby & Adrian:

  Lucrurile nu stau chiar cum credeti. Nu este aici vorba de cine produce cipurile sau ce cipuri sunt puse in telefoane, este vorba de tehnologia folosita in cipurile respective. Patentele hardware nu reprezinta cipuri intregi ci, sa zicem, “o mica parte” dintr-un cip, contruita intr-un anumit mod si care indeplineste o anumita functie. Acum diferenta intre iPhone 4S si 5 ar fi destul de mare din punct de vedere ar tehnologiilor: 4S foloseste HSPA+ iar 5 foloseste LTE. Tehnologia 3G(printre care si HSPA+) este considerata un standard comun si asigura compatibilitatea “device-urilor” in consecinta Samsung este obligat sa ofere patentele conform FRAND. Nu acelasi lucru se intampla si cu tehnologia LTE.
  Tehnic Samsung ar putea bloca iDevice-urile cu LTE, insa Apple se astepta la asta si in ultimul timp a tot achizitionat patente LTE pentru a putea contracara procesele Samsung.

 • Pingback: Samsung va include iPhone 5 in lista de terminale pentru care se judeca, cu Apple, insa doar dupa ce va analiza dispozitivul | iDevice.ro()