Prima Pagina aplicatii Aplicatia YouTube pentru iOS deschide clipurile video direct din Safari

Aplicatia YouTube pentru iOS deschide clipurile video direct din Safari

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

  Dimineata Google a lansat o noua aplicatie YouTube pentru platforma iOS si desi ea nu este nativ disponibila in sistemul de operare, se pare ca utilizatorii vor putea deschide prin ea link-urile YouTube din Safari. Apple pare sa fi colaborat cu Google pentru a permite deschiderea clipurilor video folosind aceasta aplicatie terta, deci grija ca nu veti putea deschide clipurile automat prin ea a disparut. Ma asteptam ca acest lucru sa nu se intample, insa se pare ca s-a gasit o solutie pentru a rezolva problema si ma bucur ca s-a intamplat acest lucru. Daca aplicatia nu ar fi deschis automat clipurile video, atunci ele s-ar fi deschis in aplicatia web a YouTube direct prin Safari.

  Desi in iOS 5 exista optiunea de a dezactiva deschiderea automata a clipurilor video prin aplicatia nativa YouTube, in iOS 6 nu exista optiunea de a dezactiva posibilitatea de a deschide clipurile video folosind aplicatia terta. Functionalitatea descrisa de mine mai sus este disponibila doar in iOS 6, deci in iOS 5 nu o veti avea.

Pretul initial:
Numele:
YouTube

Gratuit

s

Developer: Google, Inc.
Categoria: Photo & Video


Descriere: Watch the worlds videos and keep up with your favorite YouTube channels with the official YouTube app for iOS. Sign in to access your subscriptions, playlists, uploads and more.

Features:
Enjoy YouTubes …


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb


emag black friday lista reduceri
  • flotouran95

    Mie imi place aplicatia ai merge ok pe ios 6

  • newmagicfilms

    astept vers ptr iPad e chiar interesanta aplicatia

  • Ovi

    Salut dar cum pot dezactiva in ios 5 sa nu se deschida automat ca nu gasesc optiunea mersi