UPDATE – Iata noul Nano SIM pentru iPhone 5 primit de Vodafone Germania, peste 500.000 sunt pregatite pentru utilizatori

  Maine Apple va prezenta iPhone 5, ieri T-Mobile a inscris terminalul in oferta sa, iar astazi Vodafone Germania a primit cartelele nano SIM pentru dispozitiv. Observati o foarte frumoasa comparatie intre SIM-ul normal, micro SIM-ul pentru iPhone 4/4S si nano SIM-ul pentru iPhone 5, iar din pacate exista sanse serioase ca un micro-SIM taiat sa nu poata fi utilizat cu iPhone 5. Din moment ce operatorii au primit deja cartelele nano-SIM, este clar ca lansarea iPhone 5 va avea loc saptamana viitoare sau la o saptamana dupa ea, altfel aceste cartele nu ar fi existat.

  Din pacate in Romania s-ar putea sa nu puteti utiliza un iPhone 5 cumparat din strainatate decat daca faceti rost de o cartela nano-SIM a unui operator din Romania si spun asta in baza a ceea ce vad in imaginile de mai sus.

UPDATE: Se pare ca operatorul are peste 500.000 de nano SIM-uri pregatite pentru lansarea iPhone 5, deci se anunta a fi un eveniment interesant.

First photos of Vodafone nano-SIM cards.” In the post — which was quickly deleted but preserved thanks to Google Cache — Vodafone reveals it presently has a huge stockpile of 500,000 nano-SIMs in stock and says “the first devices have now been announced.