T-Mobile incepe deja sa listeze iPhone 5 in propria oferta

  Apple inca nu a prezentat iPhone 5 pe scena conferintei sale, insa cei de la T-Mobile Mare Britanie deja listeaza dispozitivul pe propriul website. Terminalul apare ca fiind disponibil in versiuni de 16/32/64 GB, insa impreuna cu el este listat si iPhone 4S 8 GB. Nu cred ca surprinde pe nimeni faptul ca Apple va oferi 3 versiuni ale iPhone 5 care au capacitate maxima de 64 GB si nu cred ca surprinde pe cineva faptul ca iPhone 4S va fi disponibil intr-o versiune de 8 GB avand in vedere ca anul trecut iPhone 4 a trecut pe rol secund.

  Avand in vedere ca T-Mobile Marea Britanie deja listeaza terminalul, lansarea din 21 septembrie este internationala si pare a fi tot mai sigura. Interesanta este alegerea denumirii terminalului, cei dela T-Mobile numindu-l iPhone X, iar asta nici nu confirma, nici nu infirma faptul ca dispozitivul se va numi iPhone 5.

10 COMENTARII

  1. Pentru ca ordinea lucrurilor e asa cum am explicat in articol. High-end-ul de acum devine mid-endul de dupa conferinta. Asa face Apple de 5 ani. Nu va tine tot carnatul ala din imagine in vanzare. Va scoate 3GS-ul, si versiunile alea 3 ale iPhone 4S.