iOS 6 ne-ar permite sa facem poze panoramice, iPod Touch 5G ar putea avea procesorul din iPad 2 2012

  Inca dinaintea lansarii iOS 5 s-a descoperit ca Apple testeaza o noua functie Panorama care ar permite utilizatorilor sa inregistreze poze panoramice cu ajutorul propriilor terminale. In Cydia au aparut si tweak-uri care activeaza aceasta functie, ea este prezenta in iOS 5.x, insa se pare ca in iOS 6 va fi lansata oficial. Desi v-am spus ca ea va fi disponibila pentru iPod Touch 5G, se pare ca ea va fi disponibila si in iPhone 5, dar probabil iPhone 3GS/4/4S nu o vor avea. Functia din iOS 5.x nu era grozava, inregistrarea pozelor era dificila, insa probabil Apple a perfectionat sistemul si ceea ce urmeaza sa lanseze ar trebui sa fie grozav. In App Store exista o sumedenie de aplicatii care au aceasta functie, Apple probabil le va face inutile, insa ramane de vazut cum va gandi implementarea.

  Trecand de la functia Panorama la noul procesor care ar urma sa ajunga in iPod Touch 5G, va spun ca acesta ar putea fi identic, cu cel din iPad 2 2012. In luna martie Apple a lansat aceasta tableta cu un procesor construit folosind un proces de fabricatie de 32 nm, el administrand mult mai eficient energia si aducand un usor spor in performante. In aceasta seara ni s-a spus ca procesorul S5L8942X va fi disponibil in acest nou iPod Touch si el este foarte apropiat de cel din iPad 2 2012, deci este aproape clar ca dispozitivul nu va avea un procesor identic cu iPhone 5. Aceasta diferenta probabil nu va fi resimtita de foarte multi in utilizarea de zi cu zi a dispozitivelor, insa ea va convinde pe multi sa cumpere un iPhone 5 in locul iPod-ului.

  In final, maine ne asteapta cateva surprize importante si probabila cest modul Panorama era tinut ca o surpriza de catre Apple.

  Nu uitati ca maine seara incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentrua  urmari/discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte Apple!