Iata tot ce aduce nou iOS 6 GM – articol actualizat constant

  Acum cateva zeci de minute Apple a lansat iOS 6 GM pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS, iar noua versiune contine cateva lucruri interesante pe care Scott Forstall le-a prezentat in aceasta seara. In cadrul acestui articol voi prezenta tot ceea ce regasim nou in iOS 6, si aici ma refer la noutati separate de cele prezentate aici.

1. Noul modul Panorama.

2.Implementarea optiunii Limit Ad Tracker care probabil forteaza website-urile sa nu urmareasca navigarea noastra si sa nu trimita date catre companiile de advertising.

16 COMENTARII

  1. si alte alte alternative la iblacklist din cydia se gasesc pentru a renunta la jailbreak??(am cautat pe google dar tu sti mai multe decat google in materie de idevice’uri :D)

  2. Iphone fssss.Or sa aibe vanzari si de data asta(poate chiar si eu o sa-mi iau 5-ul)dar ma asteptam la altceva.Partea de jos a telefonului mi se pare cea mai ordinara si urata margine a unui smartphone de pe piata.

  3. @COSMIN…Singurul lucru pentru care imi mentin Jail-ul este iBlacklist. Si eu as renunta oricand la Jail daca as avea alternativa la iBlacklist. Daca descoperi vreo alternativa, impartaseste-o si cu mine. 🙂

  4. Poate este o întrebare prostească, dar a mai Patit cineva să i se facă UpDate-ul la 6 fără a fi întrebat, fără a descărca? De la 5.1.1 la 6.