Apple lanseaza iOS 6 GM

  In cadrul conferintei de prezentare a iPhone 5 si iOS 6 Tim Cook nu aa anuntat nimic in legatura cu versinunea GM a noului sistem de operare, insa ea a fost publicata acum in portalul dedicat dezvoltatorilor pe website-ul Apple. Aceasta versiune a iOS 6 este desigur cea finala pe care restul utilizatorilor o vor putea instala peste cel putin o saptamana in propriile dispozitive. Versiunea GM poate fi instalata dupa descarcarea din portalul dedicat dezvoltatorilor pe website-ul Apple si va putea fi jailbroken cu o noua versiune a redsn0w.

  Daca aveti iOS 6 beta 4 instalat s-ar putea sa va apara optiunea de a face update la versiunea GM, desi acest lucru nu este obligatoriu.

Articolul precedentApple lanseaza iTunes 10.7
Articolul următoriPhone 5 foloseste un nano-SIM, iata specificatiile complete
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.