Prima Pagina Cosmote iPhone 5 va fi disponibil in Romania in luna octombrie, conform unor...

iPhone 5 va fi disponibil in Romania in luna octombrie, conform unor “surse” din interiorul Cosmote Romania

  O “sursa” din interiorul Cosmote Romania ar fi confirmat pentru cei de la Ziarul Financiar ca iPhone 5 va fi disponibil in Romania in luna octombrie a acestui an. Adevarul este ca oricine, fara a intreba vreo “sursa” din interiorul Cosmote, isi putea da seama ca iPhone 5 va ajunge in luna octombrie in Romania, intrebarea pertinenta este: cand? Daca ar fi sa ghicesc, as spune ca iPhone 5 va fi lansat in Romania la exact 2 saptamani distanta de valul 2 de lansari care este programat pe 28 septembrie, deci pe 12 octombrie ar trebui sa avem iPhone 5 disponibil la operatorii din tara noastra.

  Daca Apple va proceda exact precum anul trecut, atunci iPhone 5 va fi disponibil din 19 octombrie si nu doar la Cosmote, ci la toti cei 3 mari operatori. Orange, Cosmote si Vodafone vor lansa simultan iPhone 5 in Romania si va fi interesant de vazut daca anul acesta Cosmote-ul va avea curajul de a face un eveniment de lansare, avand in vedere ca in ultimii 2 ani doar a inceput sa vada terminalul in magazine, fara a ii face o prezentare adecvata. Preturile vor fi probabil mai mari decat anul trecut, deci ar fi bine sa aveti ceva mai multi bani pregatiti.

 • razvanrazy

  tocmai a zis Buhnici acum ca vom avea un “eipal” store in romania din octombrie. De unde o stii ? ca nu exista nimic oficial…si sincer, chiar nu cred.

 • Anonymous

  Pana atunci(conform lui George Buhnici) il vom putea achizitiona de pe applestore.ro ce se va deschide undeva in octombrie…:))) Reporterasu asta e genial si foarte informat!!! Wow

 • Mihai

  Nu uitati ca dupa el trebuia sa avem siri de vreo jumatate de an, avea el informatii in premiera :))

 • Conform unor surse oficiale din interiorul germanos romania acelasi lucru il pot comfirma ca undeva la inceputul luni octombrie iphone 5 ar fi in magazinele lor

 • Sincer acum ramane de vazut si pretul si cand exact o sa apara dar sunt sigur ca in luna octombrie a acestui an

 • Luna octombrie e aproape de final si iphone 5 nu mai apare oficial odata ,doar la bisnitarii de pe okazii atat.