Prima Pagina Cosmote iPhone 5 va fi disponibil in Romania in luna octombrie, conform unor...

iPhone 5 va fi disponibil in Romania in luna octombrie, conform unor “surse” din interiorul Cosmote Romania

  O “sursa” din interiorul Cosmote Romania ar fi confirmat pentru cei de la Ziarul Financiar ca iPhone 5 va fi disponibil in Romania in luna octombrie a acestui an. Adevarul este ca oricine, fara a intreba vreo “sursa” din interiorul Cosmote, isi putea da seama ca iPhone 5 va ajunge in luna octombrie in Romania, intrebarea pertinenta este: cand? Daca ar fi sa ghicesc, as spune ca iPhone 5 va fi lansat in Romania la exact 2 saptamani distanta de valul 2 de lansari care este programat pe 28 septembrie, deci pe 12 octombrie ar trebui sa avem iPhone 5 disponibil la operatorii din tara noastra.

  Daca Apple va proceda exact precum anul trecut, atunci iPhone 5 va fi disponibil din 19 octombrie si nu doar la Cosmote, ci la toti cei 3 mari operatori. Orange, Cosmote si Vodafone vor lansa simultan iPhone 5 in Romania si va fi interesant de vazut daca anul acesta Cosmote-ul va avea curajul de a face un eveniment de lansare, avand in vedere ca in ultimii 2 ani doar a inceput sa vada terminalul in magazine, fara a ii face o prezentare adecvata. Preturile vor fi probabil mai mari decat anul trecut, deci ar fi bine sa aveti ceva mai multi bani pregatiti.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
 • razvanrazy

  tocmai a zis Buhnici acum ca vom avea un “eipal” store in romania din octombrie. De unde o stii ? ca nu exista nimic oficial…si sincer, chiar nu cred.

 • Anonymous

  Pana atunci(conform lui George Buhnici) il vom putea achizitiona de pe applestore.ro ce se va deschide undeva in octombrie…:))) Reporterasu asta e genial si foarte informat!!! Wow

 • Mihai

  Nu uitati ca dupa el trebuia sa avem siri de vreo jumatate de an, avea el informatii in premiera :))

 • Conform unor surse oficiale din interiorul germanos romania acelasi lucru il pot comfirma ca undeva la inceputul luni octombrie iphone 5 ar fi in magazinele lor

 • Sincer acum ramane de vazut si pretul si cand exact o sa apara dar sunt sigur ca in luna octombrie a acestui an

 • Luna octombrie e aproape de final si iphone 5 nu mai apare oficial odata ,doar la bisnitarii de pe okazii atat.