Prima Pagina Apple Jailbreak iOS 6 GM folosind redsn0w 0.9.13 dev 3

Jailbreak iOS 6 GM folosind redsn0w 0.9.13 dev 3

  Aseara compania Apple a lansat iOS 6 GM, versiunea finala a sistemului de operare care este deocamdata disponibila doar dezvoltatorilor de aplicatii pentru iOS. Aceasta versiune va fi disponibila prin iTunes incepand cu data de 19 septembrie, insa pana atunci ii puteti face jailbreak daca folositi un dispozitiv vechi, adica toate cele lansate inaintea tabletei iPad 2. Deocamdata Dev Team nu a spus absolut nimic in legatura cu actualizarea redsn0w-ului pentru a face jailbreak pentru iOS 6 GM, insa versiunea dev 3 disponibila din iulie face in continuare jailbreak daca aveti iOS 6 beta 3 sau mai mic.

  Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati redsn0w 0.9.13 dev 3 de pe blogul Dev Team si sa urmati tutorialul acesta exact asa cum este el descris acolo. Acolo aveti listate si terminalele compatibile cu aceasta versiune a redsn0w, si nimic nu se va schimba pana cand iOS 6 va fi lansat oficial prin iTunes. redsn0w-ul acesta nu recunoaste o versiune a iOS 6 mai mare de beta 3, deci nu incercati sa o incarcati deoarece nu va functiona.

 • Dragos

  Merita fata de 5.1.1?

 • Florin

  Nu merita Dragos, am avut ios6 pe Ip4 si mai stabil este 5.1.1

 • cilles

  Salut,

  Am instalat IOS 6GM, se gaseste de downloadat de pe torrent, se poate face update cu iTunes cu SHIFT + Check for updates. Din pacate am 4S, nu pot face Jailbreak 🙁

 • Andrei M.

  @Dragos: normal!

 • Catalin

  pe naiba nu merita…cum sa nu merite eu l-am pus pe 3gs si fata de 5.1.1 e muuult mai rapid se simte diferenta.

 • cristi

  salutare!
  As vrea sa stiu daca se poate face update maine de la ios6 GM la ios 6, fara sa fac restore. Multumesc