Prima Pagina Apple Iata care caracteristici ale iPhone 5 conteaza cel mai mult pentru utilizatori(Infografic)

Iata care caracteristici ale iPhone 5 conteaza cel mai mult pentru utilizatori(Infografic)

  iPhone 5 a fost prezentat acum doua zile, a fost intens dezbatut pe Twitter si majoritatea utilizatorilor au pus accent pe caracteristici teoretic nu prea importante. V-afi fi gandit ca ecranul, procesorul, dock-ul sau poate iOS-ul ar fi importante, insa majoritatea au discutat despre grosimea terminalului, conectivitatea cu retelele 4G LTE si greutatea. Mai jos aveti o prezentare detaliata a lucrurilor care au fost importante pentru utilizatori, dar si a cuvintelor folosite impreuna cu termenul iPhone 5. Si daca tot discutam despre caracteristici, iPhone 5 nu este cel mai subtire smartphone din lume.

 • Toma

  E clar daca primul criteriu este subtirimea… Inseamna ca studiul a fost facut numai pe baietei si fetite care vor cel mai cool telefon pt. ca e cool…

 • Rundown

  Bun articol.Pe mine sincer ma intereseaza aspectul(designul), procesor , rami , chip grafic si rezolutia ecranului (nu dimensiunea)
  Daca ma interesa o dinensiune cat mai mare a ecranului alegeam din prima samsung.
  Nu ma intereseaza senzorul de imagine sa aube 11 mpx.
  Sant de parere ca daca vrei camera foto iti tragi un nikon smecher cu focalizare in 16 puncte si esti ok.Deasemenea nu ma intereseaza sa fie cat mai subtire…. Dar nici gros ca si telefonul spatial al lui Josh Brolin din Men in black 3:))
  Deasemenea nu ma intereseaza accesoriile care vin cu un idevice de ex.Am atatea perechi de casti apple si cabluri usb si adaptoare de nam ce face cu ele
  Deasemenea nu ma intereseaza daca are bateria de 1400 sau 1800.Sant de parere ca chiar daca ar fi de 3000 mah tot as avea nevoie de o baterie externa gen milli power pack 4 (5 pe viitor compatibil cu noul conector?)

 • Florin

  Pai si care e cel mai subtire telefon din lume?

 • Oppo Finder.

 • Paraipan

  rami=memorie (din vocabularul cocalarilor)