Sondaj: Ti-ai precomandat un iPhone 5?



Fara prea multe explicatii sunt interesat daca v-ati grabit sa cumparati un iPhone 5 sau asteptati sa vina in tara la preturile obisnuite?

49 COMENTARII

  1. Raman la 4S-ul meu.Nu merita sa arunc banii pentru un upgrade nesemnificativ.

    LTE nu este valabil in RO.
    4″ nu ma fascineaza.
    4S-ul meu este la fel de rapid ca in prima zi.
    Pentru iP5 trebuie asteptat mai mult pentru JB,si eu am nevoie de el.

  2. 4S este telefonul cu care ma inteleg cel mai bine si ma ajuta ca in weekend sa nu-mi mai deschid calculatorul. Daca vroiam o placinta puteam alege Samsung.

  3. Eu astept ziua de vineri, sa fac un hands-on la Apple. Direct comanda fara sa vad cum se ”simte” produsul nu am facut niciodata. Momentan am iphone 4. 4S nu m-a convins insa pe acesta cred ca sigur il voi achizitiona.

  4. @lich – Atat in Franta cat si Germania si probabil in restul tarilor cu moneda EURO iPhone 5 16 GB costa 679€ iar in lei la cursul de azi 3.058 RON + taxele care le vor adauga magazinele zi maxim 3.500 RON varianta de 16 GB, 4.000 RON varianta de 32 GB si 4.500 RON varianta de 64 GB, vorbesc in momentul lansarii la noi in tara, fara a lua in calcul preturile dupa piata neagra,
    care cu siguranta vor fi exagerate.

  5. Am comandat factory unlocked din Germania pe la 11:00 vineri si ajunge pe 2 octombrie !!! Banuiesc ca cele unlocked ajung in doua saptamani iar cele locked ajung mai repede ?!?! Vreau o confirmare de la cei care l-au comandat si au ca data de livrare 21 septembrie !!

  6. Bat campii astia la protv, n`are cum sa fie 1500 euro 🙂
    iPhone 4 face absolut tot ce am nevoie deci deocamdata nu ma intereseaza 5-ul ca nu merita investitia. Probabil peste 2 ani o sa fac upgrade-ul cand va fi mai decent pretul 🙂

  7. Deocamdata raman la 4s. Iar daca pretul in Ro va fi de 1500€, mai bine imi fac niste investiti in motocicleta. Poate dupa ce o sa treaca febra, prin martie il dau al
    meu la schimb + o diferenta, am pe cineva care se ocupa cu vanzari in Franta. 😉

  8. recomand precomanda de la evomag……”toti clientii care achizitioneaza un telefon mobil iPhone 5 in ziua lansarii in Romania, primesc un cupon cadou in valoare de 200 ron ce poate fi folosit la achizitionarea accesoriilor compatibile cu Apple iPhone 5.”

    plus ca au si un concurs : Inscrie-te si tu la concursul iPhone 5! Mai multe cumparaturi, mai multe sanse de castig.
    Toti cei care vor achizitiona cel putin un produs Apple (iPhone, iPad, Macbook) vor fi inscrisi automat in lupta pentru castigarea unui telefon iPhone 5 in perioada 12.09-12.10

  9. Klaudinho,
    ce abonament ai la Orange? 4s se da acuma la 179 de euro pentru abonamente de 50 de euro si mai sus. Crezi ca vor da la acelasi pret 5-ul atunci cand va veni?
    Mie imi expira abonamentul de 29 si ma astept sa fie aproximativ 400 de euro telefonul, daca nu cumva imi ofera vreo reducere 🙂 La pretul asta merita sa mai aduni 100 de euro, sa iti gasesti un prieten care ti-l duce din state si sa treci pe cartela.

  10. Pana acum Apple nu m-a convins sa cumpar un iPhone. Am iPod touch gen. 4 si iPad.
    Android nu am, am un telefon Symbian care se misca foarte bine in ciuda spuselor multor oameni.
    Noul iPhone arata frumos intr-adevar si nu ma indoiesc de calitatea exceptionala, dar nu pot sa dau atatia bani doar pe un telefon, pe o jucarie pentru adulti.

  11. Sa ai iPhone si sa stai la beep pe cartela e ca si cum conduci masina numai in panta , fara motor , iar inapoi acasa o urci pe trailer .

  12. Wein Shen,
    esti rautacios degeaba. Daca mi-am luat iPhone, nu inseamna ca trebuie sa platesc 30 de euro daca pot primi aproximativ acelasi lucru cu 10. Sunt utilizator inrait de smartphone, folosesc internetul intensiv, dar nu simt nicio obligatie sa ma leg la anumite cheltuieli doar pentru ca asa cer regulile nescrise ale aristocratiei utilizatorilor de smartphone.
    E un calcul simplu. Daca pretul telefonului subventionat + abonamentul lunar depaseste cu mult pretul nesubventionat + costul lunar al cartelei (la continut asemanator abonament/cartela), atunci este evident ca avantajul platii esalonate a telefonului dispare si alegerea e usoara. Iar daca asta inseamna ca la intalnirea posesorilor de iPhone eu voi sta undeva mai in colt, ca nu am abonamentul adecvat, atunci voi sta mai in colt si cu asta basta. Dar nu dau 700 de euro la abonament timp de doi ani, daca pot da mai putin de 200, cu aproape aceleasi beneficii.

  13. Din pacate/fericire, eu nu am de ales. In urma cu o saptamana, intr-un acces de initiativa antreprenoriala, mi-am vandut iPhone 4, cu gandul ca pretul lui va scadea dupa lansarea 5-ului. Acuma evident ca nu a scazut chiar asa peste noapte, dar asa a fost situatia. BTW, acuma stau pe un Nokia cu Symbian, ca tot pomeni cineva de Symbian, imi blestem zilele cu el si de cate ori il butonez spun o rugaciune pentru Steve Jobs, ca mare lucru a facut punandu-ne in mana la fiecare un telefon istet si usor de folosit. Sper sa mai rezist cateva zile pana cand imi recuperez un 3gs imprumutat in familie si apoi inca o luna sau cat o mai fi, pana cand punem mana pe asta nou.

  14. La orice abonament la care nu pui si optiunea my smartphone de 15, il iei aproape de pretul fara abonament. La 5 euro nici n-are rost sa pui problema.

    Doar asa, ca exemplu, de pe http://www.nelimiteaza-te.ro
    1000 de minute si sms in retea
    500 de mb internet
    90 minute si sms nationale
    pret total: 6.6 euro credit

    Abonamentul de 29 de euro:
    1500 de minute in retea
    200 de minute nationale
    500 de smsuri nationale
    internet nelimitat, redus dupa 1 giga.

    Singura diferenta semnificativa e la internet.

  15. @Goaji eu am un nokia cu Symbian si chiar nu am nicio problema cu el, se misca foarte bine. Poate ai alta versiune de Symbian, mai veche.

  16. iPhone 4S-ul meu a fost cumparat pe abonament Orange de 4EUR (de familie – Delphin parca – de 2 ani).Si a costat 2400RON.Cred ca si 5-ul va fi in jur de 2500-2600RON)

  17. Astept iPhone 10, il vreau putin mai lung:D

    *Nota: Acest comentariu e o gluma si trebuie tratata ca atare, peste jumatate de posesorii de iphone sau viitori ar fi dorit sa arate altfel (nu alt design un colt rotund si unu drept, dar putea fi si mai lat si nu asa de lung era mai ergonomic).

  18. Acum fiecare cum i se pare mai accesibil. Eu sunt de acord sa imi prelungesc contractul de 29 euro pentru i5 la jumate de pret fata de pretul la liber si chiar folosesc netul din abonament la maxim pentru ca nu am wireless in locul unde il folosesc cel mai mult.

  19. @Emil: e mega logic ca o sa aiba nanosim-uri in momentul lansarii. Am vazut zilele astea o multime de persoane interesate daca o sa fie si nanosim-uri disponibile.. Doh!!!

    Anyway, ieri am auzit de la un prieten ca a trimis un mail la o companie de telefonie mobila ca sa ii dea lui nanosim ca el are iPhone 5 si ca ce, el vrea sa foloseasca reteaua.. continuare – ce retea e asta a voastra? Cat de penibile pot fi astfel de persoane? Plus de alta, mai era si pe cartela. Auzi, nu s-a lansat in America, nu s-a lansat in Germania, apai in Romania iPhone-ul si lui ii trebuie nanosim.. Sa si-l bage in cur!

  20. Am recitit intrebarea ta si daca crezi ca a fost atac la persoana sa nu interpretezi in acest sens. Ca raspuns, cel mai probabil ca nu, vei putea lua nanosim de la operatori doar dupa ce acest telefon va fi prezentat oficial la noi in tara la cei trei operatori de telefonie mobila. Hai noroc!

  21. Eu am luat in decembrie 4s alb de 26gb la abonament de 38euro cu 750ron.. Akum trb sa mai fac un abonament mai mare si cred ca nu il iau peste 800 de ron.. De la cosmote am abonamentele.. La 2100 ron msi bn il iau de la baieti peste 2 luni decat sa fac abonament..

  22. @ Tod

    nu am avut impresia ca a fost atac la persoana (a mea?:)
    ideea era ca nu stiu cum se poate folosi un iPhone 5 in Ro in retelele nationale daca operatorii nu vor vinde / distribui nanoSIM-uri (exceptand varianta [tampita] ca ai un nanoSIM de la un operator din franta / germania / etc si folosesti roamingul in Ro …:)) ); ei, da’ poate cei care il comanda acum il vor folosi doar in WiFi…