Prima Pagina accesorii Pentru iPhone 5 exista si o prima carcasa de 100.000 dolari

Pentru iPhone 5 exista si o prima carcasa de 100.000 dolari

  Daca tot se lanseaza iPhone 5, de ce sa nu apara si primele carcase excentrice? Probabil asta s-a gandit un o companie care a luat decizia de a produce o carcasa de 100.000 dolari acoperita in totalitate cu aur si safire. Compania care propune acest design spune ca la fabricarea carcasei se foloseste aur alb de 18k, dar si 2,830 de safire naturale Ceylon care totalizeaza 169.8k. La final adaugam si logo-ul Apple care este facut din inca 38 de  rubine colorate care au 2.28k plus o frunza facuta dintr-un safir verde.

For the distinguished purchaser and one who appreciates the truly finer things life, not to mention for the one who wishes to remain unique among the masses; our case for the iPhone 5 is exquisitely crafted of 18kt white gold and set with 2,830 natural blue Ceylon sapphires, totaling 169.8 carats. The Apple logo is set with 38 exceptionally colored natural rubies totaling 2.28 carats, and the Apple’s leaf is a single marquise cut natural green sapphire.  Total cost for this amazing case?  $100,000.

  Adunand toate informatiile ajungem la o carcasa excentrica de 100.000$ pe care probabil cateva persoane si-o vor achizitiona doar pentru ca pot.

 • Wei Shen 沈偉

  Pentru Calaxsy se fac doar din plastic premium brushed cu smirghel probabil

  Carcasa asta de 100.000 isi va gasi destui clienti in Golf si in sudul Frantei printre rusii bogati .

 • Cristi

  Neața @KFF . Ce faci? De ce ti-ai schimbat nick-ul?

 • antonio

  de unde stii tu ca se fac doar din plastic? am vazut o multime de carcase din aluminiu pentru galaxy s3 si note.
  plus carcasele alea, triple defender kraken, sunt fenomenale…chiar daca cantaresc aproape 100 de grame, dar iti protejeaza telefonul.
  carcasa de mai sus este total inutila, doar fitosii o sa cumpere asa ceva 😉
  Zaone, am vazut ca s-a lansat un terminal samsung ce are un ecran lcd cu diagonala de 5.8 inchi, o sa vedem asa ceva si in romania?

 • antonio

  de ce nu imi apar comentarile?

 • bau

  @ Wei Shen
  Ai dreptate mah… pentru noi este mai important sa vada toti taranii ca avem telefon scump, chiar daca e mai prost decat ce are Samsungu ala sub plastic. Pentru noi tre sa vada taranii ca suntem ca aia din Golf si din sudul Frantei printre rusii bogati!
  Sai i-a naiba pe aia cu plastikul lor de nashpa, iphonu sa traiasca!

 • antonio

  asa e! Hai sa cumparam cu totii iphone pentru ca e”cool” si lumea se ingramadeste precum oile sa-l cumpere, deci beheheeeeeeeeeeee!
  Detin un 4s ce l-am primit cadou, mi-a placut o vreme, e drept! Dar dupa ce m-am jucat pe un samsung galaxy sIII am avut o revelatie, trebuie neaparat sa cumpar un samsung, nu pentru cum arata, ci pentru ce este sub “plasticul ala ieftin”, ecranul maricel, android ce se misca fara nici cel mai mic lag, si marimea telefonului.
  Cat despre iphone, as cumpara un 5 doar sa ma dau mare in fata cocalarilor.

 • sorin

  Antonio ,daca ti ai cumpara iphone 5 doar sa te dai mare in fata cocalarilor ,faci parte din aceeasi categorie :)))