Prima Pagina Apple TinyUmbrella salveaza acum SHSH-uri pentru iOS 6

TinyUmbrella salveaza acum SHSH-uri pentru iOS 6

  TinyUmbrella, celebrul program cu ajutorul caruia putem salva SHSH-uri pentru diversele versiuni ale iOS, a fost actualizat in cursul acestei zile si este acum compatibil cu noul iOS 6 pe care Apple il va lansa in aceasta seara. Noua versiune a programului a fost lansata pe website-ul dezvoltatorului si el explica faptul ca a fost nevoit sa modifice usor pachetul pe OS X din cauza sistemului Gatekeeper. La deschidera TinyUmbrella trebuie sa introduceti parola voastra de administrator, altfel nimic nu va functiona, deci aveti grija sa urmati pasii corect.

Sorry for the delay folks… with funerals and travel and changing jobs I’ve had quite the summer. I’ve updated TU for apple tv 5.0.2 (sorry for the wait!) as well as all of the iOS 6 betas. I’ve had to change the way the OSX app is packaged. No more installer for now as Gatekeeper sucks more than taxes.

So now it is a simple zip but you will have to give your admin password at the first launch (it shouldn’t ask for it again after first launch).

  Dezvoltatorul programului spune ca TinyUmbrella este compatibila cu toate versiunile beta ale iOS 6, inclusiv cea GM, insa daca el este compatibil cu versiuena GM, atunci ar trebui sa fie compatibil si cu cea finala care va fi lansata diseara. Nu este obligatoriu sa salvati azi SHSH-uri pentru iOS 6, insa este recomandabil sa faceti acest lucru in zilele urmatoare. Puteti descarca TinyUmbrella de aici.

 • Symplu

  E necesar sa fac asta înainte de a da uPdate la telefon?

 • Witchmaster

  Îmi raspunde si mie cineva? Pot reveni la iOS 5.1.1 daca am SHSH salvat ?

 • iPhone

  Da mă, poți ! :)))))

 • Witchmaster

  Si ce sa inteleg? Prima parte din mesaj “da mă” sau a doua ” 🙂 ” adica nu ? Pentru mine e o problema serioasa, as vrea doar sa il incerc, am cateva app din cydia care imi folosesc si nu as vrea sa pierd jb!

 • Minimally

  Este valabil si pt windows ?

 • bogdan

  zaone am inteles ca nu poti face downgrade de la ios 6 la 5.1.1. E adevarat?

 • Dom’le. Un program nu poate fi celebru. Poate fi cunoscut, raspandit, folosit pe scara larga, bun, cum vrei tu. Atributul “celebru” este rezervat fiintelor si operelor de arta, nu obiectelor uzuale.

 • Pingback: O noua versiune a TinyUmbrella aduce compatibilitate cu iPad 2 2012 | iDevice.ro()

 • Salut, Zaone! Am o problema cu 3gs-ul meu ios 5.0.1. Am SHSH 4.1 , 5.0.1 , 6.0.1 , 6.1 si 6.1.2 si vreau sa le salvez in calculator , dar tinyumbrella imi salveaza doar shsh 4.1. Cand dau query in redsn0w apare asa:

  iPhone2,1 24************** remote blobs:
  6.1.2, 6.1, 6.0.1,
  5.0.1,
  4.1

  Daca ai vreo idee cum pot sa le salvez te rog, ajuta-ma! Multumesc!

  Citeste versiunea originala pe: http://www.idevice.ro/2012/05/13/tinyumbrella-update-disponibil-salveaza-acum-shsh-urile-pentru-ios-5-1-1/#ixzz2Ligdkk1Q
  Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial