iOS 6 tine departe utilizatorii care doresc sa faca jailbreak

  In cursul serii trecute Apple a lansat oficial iOS 6 pentru posesorii de iDevice-uri si noua versiune a sistemului de operare nu este chiar atat de buna pentru cei care doresc sa faca jailbreak. Intr-un articol cei de la Dev Team ne-au avertizat ca un update la iOS 6 ar putea duce la imposibilitatea de a mai face downgrade in cazul dispozitivelor cu chip A5/A5X, iar recomandarea este ca toata lumea sa ramana la iOS 5.x pana cand o solutie de jailbreak pentru iOS 6 va fi lansata.

  Recomandarea mea este sa ramaneti la iOS 5.x deocamdata pentru ca nu se stie cand va fi disponibila o solutie de jailbreak pentru voi si cei de la Dev Team nu se prea grabesc sa dezvolte una. Chiar daca echipa Chronic Dev s-ar tine de cuvant si ar dezvolta o solutie de untethered jailbreak pentru noi, procesul de dezvoltare va dura cateva luni de zile, timp in care veti fi nevoiti sa stati fara jailbreak. iOS 6 este deocamdata “impotriva” celor care doresc sa faca jailbreak, insa situatia se va remedia in curand si cu putina rabdare.

13 COMENTARII

  1. am facut update la iOS 6 de pe un iphone 4, si in afara de SBSettings si o aplicatie de ringtone, nu duc deloc dorul jailbreakului. Nu stiu ce tot vedeti atata la el, in afara faptului de Instalous, fapt pe care, desigur, nimeni nu-l recunoaste

  2. eu prefer jailbreak pentru customizarea telefonului si doar atat! ma plictisesste uneori sa vad aceasi interfata , sa fac acelasi slide si vreau macar sa modific marimea iconitelor, ceea ce nu se poate decat cu anumite programele din jailbreak ..daca apple s-ar fi grabit sa implementeze si sa fure cate ceva bun di cydia acum lucrurile ar fi stat altfel si compania samsung nu ar mai lua in derardere Apple si iphone-ul ..nu inteleg dc atata incapatanare din partea Apple ??! imi cumpar iphone 5 dar in 2 luni maxim o sa simt nevoia jailbreak-ului ..sper ca pana atunci sa se rezolve si sa se dezvolte un cydia compatibil si fara lag ~!

  3. Nu as putea folosi iPhone-ul fara jb, cred ca nu sunt singurul.

    dreptate ai 🙂 folosesc TeamViwer = 100 € , TomTom = 100 € , SkySafari Pro = 50 € , ProTube , WifiBost , iWep Pro 5 , PdaNet , CallBar , QuickDo , Springtomize …… cum dracu puteti voi sta fara toate astea? luati-va nokia 3310 ca iphone-u nu-i de voi ! oilor !!! :)))

  4. Daca nu exista JB pt ios6 nici nu o sa fac update :)) am un iPhone 4S si nu cred ca as putea sa umblu pe el daca nu am JailBreak! =)) Unii spun ” Cred ca nu sunt singuru” si eu zic ” Sigur mai sunt altii ca mine” “))