iPhone 5 este disponibil pentru achizitie in Hong Kong

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PF65GnmVRSE[/youtube]

 

 Iti doresti un iPhone 5, dar nu ai rabdare sau chef sa astepti pana vineri? Ai mai multi bani la dispozitie si te afli in Hong Kong? Daca raspunsul la aceste intrebari este da, atunci exista o persoana care iti poate vinde un terminal iPhone 5 pentru numai 1100$ chiar acum. Desi terminalele vor fi puse in vanzare abia de vineri, un influent vanzator de pe piata neagra din Hong Kong are deja cateva unitati disponibile pe care le vinde la preturi ce ajung pana la 1400$, in cazul versiunii de 64 GB. Bisnitarul nu spune de unde anume primeste terminalele iPhone, insa spune ca are deja aproape 200 de comenzi pentru dispozitiv si intentioneaza sa le onoreze cu terminale aduse din intreaga lume.

When Lo was asked about the sales of the iPhone 5, whether there would be a demand for it, he said the stock for the iPhone 5 is quite tight, so he thinks it will be alright to re-sell the phone for a hefty markup, at least for the first two weeks. What’s more, he has prepared “secret” couriers in U.S. and Europe to hop on planes to Hong Kong after securing about hundreds of iPhone 5s. Right now Lo has already received 100-200 orders from mainland China customers before the iPhone 5 goes on sale in Hong Kong’s Apple retail store.

 Hong Kong a fost si va ramane o destinatie favorita a celor care vor sa cumpere, iar bisnitari precum cel din imagine vor continua sa prospere.

6 COMENTARII

  1. Si nu vad de ce atata graba daca nu poti sa-l folosesti ca telefon, deoarece nu se gasesc la noi la operatori nano sim-uri si nici de vanzare prin Ro nu am vazut cutter pt. nano sim.