Prima Pagina Apple iPhone 5 a inceput sa fie vandut in intreaga lume, iata primii...

iPhone 5 a inceput sa fie vandut in intreaga lume, iata primii oameni care asteapta la coada(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Uso4zV4z5CM[/youtube]

  De cateva ore bune iPhone 5 este disponibil pentru achizitie in cateva tari de pe glob si zeci de mii de oameni asteapta la cozi in intreaga lume pentru a cumpara noul produs. Fie ca vorbim despre cozi in fata magazinelor Apple sau in fata magazinelor partenerilor, oamenii s-au adunat in numar mare pentru a achizitiona cel mai dorit smartphone de pe planeta. Mai jos aveti cateva poze ale oamenilor nerabdatori sa achizitioneze un iPhone 5, si fiind in SUA va spun ca, cel putin unul dintre magazinele din Silicon Valley avea acum 12 ore oameni care asteptau la coada, insa magazinele operatorilor sunt pustii, desi ele vor vinde terminalul incepand de maine.

 

 • cosmin_oss

  Ca la coada la portocale, asa ceva….

 • Razvi

  Tipic apple

 • Adi

  Asta e reclama , amicul meu care sta in state mi a zis ca primesc un discount de la apple daca se aseaza la coada.

 • Sudteamromania

  Alea cateva tari, nu au nume ?

 • FlorinBC

  Am stat la coada la un operator O2 in Londra, erau 4 oameni la rand la ora 6:20. In schimb cei care stateau la Apple Store erau in jur de 400-500. Ambele magazine sunt in acelasi Mall la 2 minute unul de altul (dupa colt). Diferenta era ca la O2 trebuia sa faci contract si la Apple era never locked pt. care trebuia sa-l achiti integral.
  Cea mai frumoasa chestie a fost cand au veni niste fete cu cafea, mancare si sucuri pentru cei care stateau la coada, oferind aceste sacosele gratuit tuturor clientilor.

  Telefonul e super! Subtire, usor si are un contrast foarte bun. Culoarea ecranului stins (in standby) este NEGRU INTENS (nu negru-gri ca la 4S). Aproape nu distingi ecranul de vopseaua neagra de pe margine.

 • Manescu MIhai

  Cati hipnotizati

 • ovi06

  Nebunia e generala…Lucrez la Dhl Express in Germania si azi am murit toti curierii cate pachete cu iphone 5 am avut de livrat…pacat ca multi am cumandat cu termine fixe si nu erau de gasit…asa ca la ora asta mai am in masina 5 bucati…vrea cineva??fac pret bun :))))

 • ovi06

  Nebunia e generala…Lucrez la Dhl Express in Germania si azi am murit toti curierii cate pachete cu iphone 5 am avut de livrat…pacat ca multi am cumandat cu termine fixe si nu erau de gasit…asa ca la ora asta mai am in masina 5 bucati…vrea cineva??fac pret bun :))