Prima Pagina Apple Apple apara aplicatia Maps din iOS 6, spune ca ea va fi...

Apple apara aplicatia Maps din iOS 6, spune ca ea va fi actualizata pe masura ce tot mai multe persoane o vor utiliza

  Apple a fost intens criticata de toti utilizatorii pentru felul in care functioneaza noua sa aplicatie Maps, iar in fata acestui val de critici compania a fost fortata sa raspunda. Intr-un comunicat trimis celor de la AllThingsDigital, Apple a afirmat ca sistemul de harti din Maps va deveni tot mai bun pe masura ce tot mai multi utilizatori il vor folosi in viata de zi cu zi, Apple probabil preluand date despre locatii de la toti cei care efectueaza cautari. Desigur ca acest raspuns este unul tipic, care nu ne “incalzeste” cu nimic in momentul de fata cand aplicatia este pur si simplu inutila.

Customers around the world are upgrading to iOS 6 with over 200 new features including Apple Maps, our first map service. We are excited to offer this service with innovative new features like Flyover, turn by turn navigation, and Siri integration. We launched this new map service knowing it is a major initiative and that we are just getting started with it. Maps is a cloud-based solution and the more people use it, the better it will get. We appreciate all of the customer feedback and are working hard to make the customer experience even better.

  Sunt convins ca peste cativa ani ne vom uita inapoi la aceste momente si vom spune ca schimbarea era necesara, insa in momentul de fata ea este de foarte prost augur. Din pacate Apple a gresit atat de multe lucruri in hartile sale incat unele servicii publice au fost obligate sa isi avertizeze turistii sa foloseasca harti fizice daca au facut update la iOS 6.

 • Dennis Hapca

  Ce gandire proasta…daca le utilizezi le facem mai bune….ca sa la le utilizezi trebuie sa fie mai bune

 • Bogdan

  Am instalat iOS 6 . Cum pot trece la versiunea anterioară?

 • Daniel Ristea

  ce logica au si ei. pai cum sa utilizeze cineva un sistem inutil. hartile/gps sunt unul din punctele forte ale unui smartphone.

 • Klaudinho

  Cum sa utilizezi asa ceva …. ???

 • Cosmin
 • crixalis

  Isi freaca mainile astia.de la igo, navigon si tomtom

 • IonutAR

  @ Adi , nesimtitule ! Poate pe tine… totusi, mesajele NU SE MAI MODEREAZA ????

  Toti retardatii fac comentarii ce depasesc bunul simt gen : sclavilor, pipi pe voi si altele !

 • Vladpappa@gmail.com

  Ca de obicei, plin de cocalari…incet incet o sa inceapa ca pe Can Can..:( vorba lui Ionut, e bine ca le moderati….on topic- foarte tare poza :)))

 • Ne mai scap cateva comentarii, nu ai cum sa fii atent chiar la toate pentru ca sunt cateva zeci.

 • Cristi

  O prostie cu noile maps. Apple iar isi bate joc de clientii sai, mintindu-i (sa ne aducem aminte de antena externa la iPhone 4 care “teoretic” era mai buna decat la 3G….NOT!!!). Au mai adus si Lightning, offf ce mare scofala, inca ii mai trebuie mufa, cand restul migreaza incet spre wireless charging cu Qi; in plus microusb nu era bun, ca deeee este standard, ai fi gasit incarcatoare si la altii care nu au iphone, dar asa e “mai bine”, tre sa dam bani pe adaptoare… Incet incet a scazut increderea mea intr-o companie mincinoasa si overrated (da, pana acum erau de departe cele mai reusite mobile, pana putin dupa 4S, cand a revenit competitia)
  PS: nu as da iOS pt Android, dar dak apare altceva care se misca instant, ii las pe altii sa isi ia Iphone5

 • Inseamna ca Apple colecteaza date din folosirea aplicatiei, daca se face mai buna cu cat o folosesc mai multi. Probabil colecteaza minim date pentru trafic, cum face si Google, posibil mai mult, poate corectii pentru strazi, drumuri. Frumos, isi fac harta proprietara cu ajutorul comunitatii.

 • Comparatia dintre cele doua fotografii e o prostie. Aici, aplicatia nu a gresit cu nimic! http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/a-vrut-sa-faca-un-bine-dar-a-distrus-o-capodopera-cum-arata-in-viziunea-ei-chipul-lui-iisus-foto.html