Apple apara aplicatia Maps din iOS 6, spune ca ea va fi actualizata pe masura ce tot mai multe persoane o vor utiliza

13

  Apple a fost intens criticata de toti utilizatorii pentru felul in care functioneaza noua sa aplicatie Maps, iar in fata acestui val de critici compania a fost fortata sa raspunda. Intr-un comunicat trimis celor de la AllThingsDigital, Apple a afirmat ca sistemul de harti din Maps va deveni tot mai bun pe masura ce tot mai multi utilizatori il vor folosi in viata de zi cu zi, Apple probabil preluand date despre locatii de la toti cei care efectueaza cautari. Desigur ca acest raspuns este unul tipic, care nu ne “incalzeste” cu nimic in momentul de fata cand aplicatia este pur si simplu inutila.

Customers around the world are upgrading to iOS 6 with over 200 new features including Apple Maps, our first map service. We are excited to offer this service with innovative new features like Flyover, turn by turn navigation, and Siri integration. We launched this new map service knowing it is a major initiative and that we are just getting started with it. Maps is a cloud-based solution and the more people use it, the better it will get. We appreciate all of the customer feedback and are working hard to make the customer experience even better.

  Sunt convins ca peste cativa ani ne vom uita inapoi la aceste momente si vom spune ca schimbarea era necesara, insa in momentul de fata ea este de foarte prost augur. Din pacate Apple a gresit atat de multe lucruri in hartile sale incat unele servicii publice au fost obligate sa isi avertizeze turistii sa foloseasca harti fizice daca au facut update la iOS 6.