Prima Pagina Apple Siri vs Google Voice(Video)

Siri vs Google Voice(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H3T6rbGwrF8[/youtube]

 iOS 6 Apple a implementat cateva optiuni noi pentru asistentul personal, Siri, iar acum acesta ar trebuie sa ofere ceva mai multa functionalitate pentru americani, si nu numai. Dorind sa afle cat de bine se descurca Siri in fata principalului rival disponibil pe platforma Android OS, Google Voice, cei de la Technobuffalo au facut clipul video de mai sus. Daca acum cateva luni de zile acelasi test il avea castigator pe Google Voice, acum ambele sisteme functioneaza la fel de bine, ambele raspund la fel de rapid la intrebarile utilizatorilor si practic marea diferenta dintre ele a disparut.

 • liviu

  Daca un individ pune cateva intrebari unor sisteme, rezultatul de departe de a fi concludent.
  Trebuie sa pui sute de intrebari in fiecare domeniu si apoi pe baza unor reguli f bine definite rezultatul va iesi la iveala.
  Cine a facut la facultate statistica stie ce vreau a spune.
  4-5 intrebari nu suntconcludente…
  Poate un sistem stie mai bine unele domenii si se tine mai putin bine in alte domenii…
  Un test complex va fi mult mai concludent si pertinent.
  E suficient sa pui o femeie sa rosteasca intrebarile si rezultatele pot diferi enorm de mult.
  Sunt domenii complexe si totul depinde de foarte multi factori.

 • bau

  Interesant este ca atunci cand un articol reflecta faptul ca produsul Apple este mai slab decat al concurentei, aproape nimeni nu mai comenteaza… Ia sa fi fost Google Voice mai slab, sa vezi ce colectie de injuraturi gaseai pe aici 😀 Ce de “plasticaraie de ligheane”, ce de “palete de ping-pong”… ehehe…

  Si referitor la ultima fraza din articol, nu mi se pare deloc faptul ca “acum ambele sisteme functioneaza la fel de bine, ambele raspund la fel de rapid la intrebarile utilizatorilor si practic marea diferenta dintre ele a disparut”
  Chiar daca acest comentariu va este incomod, sper sa nu fie sters de catre moderator…