Prima Pagina Apple Iata 5 caracteristici interesante care lipsesc din iPhone 5(Video)

Iata 5 caracteristici interesante care lipsesc din iPhone 5(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zLDOR1jBycc[/youtube]

  iPhone 5 a venit fara multe caracteristici importante, iar cei de la cNET au facut un scurt clip video in care ne reamintesc tot ceea ce s-a zvonit ca va ajunge in iPhone 5, insa in final ramas in laboratoarele Apple. Totul incepe cu celebrul NFC pe poate as fi dorit sa o am in terminal, insa doar ca si idee deoarece nu as fi putut sa o utilizez in Romania si ar fi fost inutila. A doua caracteristica are legatura cu, capacitatea, cei de la cNET spunand ca iPhone 5 are nevoie de mai mult spatiu, poate de vreun TB in care sa punem torrente, deoarece in alte conditii spatiul existent este suficient.

  A treia caracteristica este un sistem de securitate biometrica, care ne-ar debloca terminalele citindu-ne amprentele. Desi in teorie un sistem de acest gen parte interesant, deocamdata smartphone-urile nu au nevoie de el si costul implementarii sale ar fi inutil introdus intr-un asemenea dispozitiv. A patra caracteristica este incarcarea inductiva, o tehnologie care incepe sa devina interesanta, insa este utila doar pentru cei care vor sa dubleze timpul de incarcare al unui dispozitiv. La final ramane cea mai importanta caracteristica, autonomia bateriei si cred ca aici Apple ar trebui sa lucreze cel mai mult la viitoarele sale terminale.

  In final iPhone 5 este un terminal foarte bun si va veti convinge de indata ce veti incepe sa il utilizati.

 • Bogdan

  Poate ca suna a samsung, dar eu unul as vrea ca iphone sa aiba un micro, mini sau nano sau ce vreti voi numai sdhc sa fie. Pe care sa se descarce pozele si alte fisiere, stiu ca e impotriva politicii apple. Apoi legat de iOS mai precis de email. Vreau sa dau reply la un email si sa atasez mai multe poze. Nu pot decat daca creez eu un email.

 • Sericristi

  Bogdan are dreptate, partea cu email este chiar inervant

 • Tonesito

  Are cineva idee (si imi cer scz pentru offtopic) cand va ajunge iPhone 5 la Vodafone in Romania? Eu Stiam ceva de 12 Octombire dar nu sunt sigur.

 • Mariusr22

  @zaone, apropo, ai iPhone 5. Cu me cu bateria? Te tine mai bine decat la 4s sau la fel? Te rog sa nu spui ca te tine mai putin…

 • Despre autonomie nu spun nimic pana nu bag o cartela in el.

 • 1known

  @Bogdan @Sericristi

  Daca aveti ios6

  “Add photos and videos to email messages with just a few taps.”

  http://www.apple.com/ios/whats-new/

 • Andrei Marinescu

  Ce idiot nui pasa cat e de subtire vrea mai multa baterie… ok mai multa baterie inteleg total de acord dar ce o vrea sa umble cu caramida dupa el????

 • point

  Atunci hai sa faca foi de hartie cu autonomie zero,ce spui andrei,tare frumos ti-ar placea sa bagi iphoneul in portofel printre hartiile de 10 lei,dar cand sa il folosesti stai ca nu mai ai baterie,dar de fapt,pe cine intereseaza,nu vezi ce subtire e….

 • Californium

  Cit despre email, exista app store cu destule app care fac ce lipseste aplicatiei native. Neintroducerea NFC nu este o scuza pt ca nu exista in romania, la fel si cu incarcarea inductiva, nu este productiva pt cei care nu dorm noaptea acasa, asadar pentru unii lipsesc.

 • irsp

  Au schimbat design-ul cablului/portului, dar a ramas tot USB 2.0. Poate cu iPhone 5 veti obtine viteze de transfer putin mai bune in comparatie cu un iPhone de generatie trecuta, datorita unei memorii flash mai rapide probabil, dar tot in limitele standardului USB 2.0. Acest port nu e demn de numele Lightning, cel putin nu deocamdata.

  Lightning to USB Cable – http://store.apple.com/us/product/MD818ZM/A/lightning-to-usb-cable

 • Bcn

  Pt a atasa mai multe fotografii, selectati din galerie fotografiile dorite apoi alegeti optiunea copy. In email, in campul de text, tineti apasat pe ecran 2-3secunde pana apar nistr optiuni. Paste si asa atasati mai multe fotografii intr-un email.

  Dintre toate lipsurile de mai sus, mi-ar fi placut NFC.