Prima Pagina Apple iPhone 5 este comparat cu doua iDevice-uri, terminale Android si Nokia Lumia...

iPhone 5 este comparat cu doua iDevice-uri, terminale Android si Nokia Lumia 900 in cateva benchmark-uri

  La seria testelor sintetice facute pana acum intre iPhone 5 si principalele smartphone-uri de pe piata adauga astazi unul facut de catre cei de la iMore. Ei au comparat iPhone 5 cu iPhone 4S, iPad 3, Samsung Galaxy S III, Nokia Lumia 900 si HTC One X. Puteti sa va uitati la rezultate oricum doriti, ele demonstreaza ca iPhone 5 are performante mai bune decat toate aceste dispozitive si un test recent sustine ca nici Android 4.1 Jelly Bean nu ofera vreun avantaj in fata terminalului celor de la Apple.

  Desigur ca testele sintetice nu releva exact cum se descurca terminalele in viata de zi cu zi si un test ceva mai detaliat intre un iPhone 5 si alte terminale Android ar fi util, dar cred ca in zilele urmatoar vom vedea si asa ceva. Indiferent cum sta situatia, este clar ca Apple a oferit utilizatorilor performante cel putin egale cu smartphone-urile quad-core disponibile piata, insa s-a folosit de un procesor dual-core pentru a face acest lucru.

 • Sergiu

  Sunt tari!alte teorii nu isi au rostul!

 • Imaginati-va sa fi avut iPhone 5 quad-core…

 • point

  Acele teste nu stiu de cine sunt facute dar imi dau seama in ce scop,pur si simplu sunt ireale sunt niste minciuni,eu am facut acele teste cu sgs-ul 3 al meu cu android 4.0.4 stock,fara root si alte balarii obtin asa:
  In testul geekbench 1792 de puncte
  In testul sunspider 1312 de puncte
  In testul html5test 395 de puncte
  In testul browsermark 165000 de puncte
  In testul quadrand 6120 de puncte
  Ma uit la aceste grafice,ma uit la ce am scos eu si imi dau seama ca sunt special coborate aceste grafice pentru a se umfla iphoneul 5.Si nu nu sunt un fan android ratacit pe aici propovaduind ”magia” android ci doar am produse din amadoua taberele,mult mai multe din cea apple fata de unul singur cu android.Dar cand vad asemenea minciuni chiar nu pot sa fiu ipocrit si sa trec mai departe facandu-ma ca nu le observ….Mai jos am pus si un screen saver pentru cei ”necredinciosi”….
  http://i49.tinypic.com/xlzbwx.jpg

 • point

  Iar mai jos este adevaratul test iphone facut de utilizatori in conditii normale de exploatare,fara firme pro companii care umfla aiurea testele,o sa observati ca la mai toate aceste teste obtine cu 20-25% mai putin de cat ne este prezentat….
  http://www.youtube.com/watch?v=AlurQGFSi14

 • Florin

  @ Point
  Excelente remarci! Mersi…
  Apple loverii au cuvantul

 • sdsds

  Testele astea sunt ma mult facute pt fanii inraiti,pana la urma sunt niste numere care nu inseamna nimic pt cineva care vrea sa-si cumpere un telefon,azi IP5 are cel mai puternic procesor si bla bla bla,un lucru de apreciat e ca ei lanseaza un nou tel o data pe an,totusi petse o luna ,doua ,apare alt mobil care va fi peste IP5 cand va fi vb de procesor si alte magarii,iar pana va aparea noul tel de la apple vor aparea o groza mai puternice,pana la urma toate mobilele sunt tari in ziua de azi,ceea ce conteaza sunt aplicatiile si cum fiecare tel va folosi ce are sub carcasa pt a le folosi

 • marcel

  dc compara lumia 900 cand este aparut lumia 920 ? e prea puternic sau dc?

 • Eu-Bibi

  @point am si eu o intrebare legata de acel video… Sti sigur ca nu a avut nimic deschis in task?

 • point

  @Eu-bibi pai si daca a avut ceva deschis care este faza?Sau iphoneul merge brici doar daca este gol si fara aplicatii deschise,asta inseamna o utilizare normala?E ca si cum te-ai duce intr-un showroom in care ti se preszinta noua masina super tare,super rapida super economica super fiabila,doar ca daca urci 5 persoane in ea consuma triplu,viteza i se injumatateste si incepe sa scartaie din toate incheieturile….Trecand peste asta,ce te faci daca nu a avut nimic deschis in task?

 • Floryn

  Si eu am si iphone si sgs3 si in benchmark geekbench 2 am 2100 scor pe jelly bean iar pe ice cream sandwich 1800.asa k se minte grav.