Prima Pagina iPhone 5 iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III in cateva teste de rezistenta(Video)

iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III in cateva teste de rezistenta(Video)

[youtube]http://youtu.be/bLW0HrVeoD8[/youtube]

  Cei de la SquareTrade au testat iPhone 5 si Samsung Galaxy  S III in cateva teste de rezistenta pentru a vedea care dintre dispozitive se descurca cel mai bine si rezultatele le puteti urmari in clipul video de mai sus. Ambele terminale se descurca bine, insa testele in care terminalele sunt scapate pe jos nu sunt chiar atat de concludente avand in vedere ca dispozitivele nu cad exact la fel pe asfalt, deci nu au parte de exact aceleasi conditii de testare.

Thanks to A.

 • Bogdan

  S3 cade direct pe ecran, iPhone5 pe muchie in testul cu asfaltul. Berea cade pe S3 direct cu buza pe ecran.
  Testul nu e unul foarte exact, insa oricum ar fi, S3 are ceva probleme cu ecranul deoarece e mult mai mare si evident e mai usor de spart.

 • florin

  si totusi….iphone 5 merge dupa ce a luat apa:D

 • tt

  da florin, merge…partial. Touch-ul nu mai raspunde, asa ca nu se poate spune ca telefonul functioneaza ca inainte. Oricum, la suprafata e mai bine ca Samsung.

 • Victor Preda

  Apple a fost acuzata ca iPhone 2G.3G,3Gs sunt foarte rezistente la socuri ,cazaturi ,lovituri iar iPhone 4 si 4S sunt foarte,foarte sensibile ….Apple nu a stat cu mina in san si a rezolvat problema ,,,
  Eu unul sunt uimit ,intr-un test un nene vazind ca iPhone 5 nu cedeaza a luat telefonul si a dat cu el de pomant cu putere ,abea atunci saracul iPhone 5 si-a dat duhul ….
  Eu consider ca testele facute cu X smartphone-uri sunt bune ,poti sa-ti faci o idee despre produs si cit te poti baza pe el in situatii delicate …gen ,,Ahhh sa moara m—a ,mi-a cazut iPhone-ul jos … Samsung Galaxy SIII el are Gorilla Glass 2 dar este lipit practic de rama iar socurile primite in rama sunt preluate de sticla care cedeaza ,iPhone 5 in schimb ecranul este protejat o margine din plastic care amortizeaza practic socul primit iar ecranul este salvat ….

 • sk

  Oricum nu conteaza ce e la suprafata, nu-i asa tt? :)) Tot S3 e cel mai frumos si cel mai tare.

 • Paul M.

  iPhone-ul care a luat apa putea fi recuperat daca il stingea imediat si il lasa sa se usuce

  eu am scapat iphone 4 in cada plina cu apa
  nu sa stins si ecranul functiona in schimb nu mai mergea difuzorul de jos
  l-am oprit l-am lasat sa se usuce si inca il folosesc fara nici o problema
  functional 100%

 • claudiu91

  este irelevant testu… oamenii aia au vrut sa distorsioneze putin realitatea… probabil ca sunt cativa fraieri care cred ca testul ala a fost pe bune

 • Andrei78

  M-as fi asteptat ca S3 sa pluteasca, sau si plasticul se scufunda?

  Era un troll aici care zicea ca S3 e frumos. E frumos ca mingea de rugby cu care seamana .

 • Narcis

  E evident sa castige iPhone 5,deoarece S3 cade direct pe ecran,si berea cade cu marginea direct pe ecran,pe cand la iPhone cade doar pe margini.Nu e foarte exact testul.

 • adrian

  iphone 5 e multmai rezistent,la s3 daca il scapi pierzi 2700 de lei,asa iphone 5 nu se sparge,asta e inca un motiv sa ma faca sa imi iau iphone 5