iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III in cateva teste de rezistenta(Video)

[youtube]http://youtu.be/bLW0HrVeoD8[/youtube]

  Cei de la SquareTrade au testat iPhone 5 si Samsung Galaxy  S III in cateva teste de rezistenta pentru a vedea care dintre dispozitive se descurca cel mai bine si rezultatele le puteti urmari in clipul video de mai sus. Ambele terminale se descurca bine, insa testele in care terminalele sunt scapate pe jos nu sunt chiar atat de concludente avand in vedere ca dispozitivele nu cad exact la fel pe asfalt, deci nu au parte de exact aceleasi conditii de testare.

Thanks to A.

9 COMENTARII

  1. S3 cade direct pe ecran, iPhone5 pe muchie in testul cu asfaltul. Berea cade pe S3 direct cu buza pe ecran.
    Testul nu e unul foarte exact, insa oricum ar fi, S3 are ceva probleme cu ecranul deoarece e mult mai mare si evident e mai usor de spart.

  2. da florin, merge…partial. Touch-ul nu mai raspunde, asa ca nu se poate spune ca telefonul functioneaza ca inainte. Oricum, la suprafata e mai bine ca Samsung.

  3. iPhone-ul care a luat apa putea fi recuperat daca il stingea imediat si il lasa sa se usuce

    eu am scapat iphone 4 in cada plina cu apa
    nu sa stins si ecranul functiona in schimb nu mai mergea difuzorul de jos
    l-am oprit l-am lasat sa se usuce si inca il folosesc fara nici o problema
    functional 100%

  4. este irelevant testu… oamenii aia au vrut sa distorsioneze putin realitatea… probabil ca sunt cativa fraieri care cred ca testul ala a fost pe bune

  5. M-as fi asteptat ca S3 sa pluteasca, sau si plasticul se scufunda?

    Era un troll aici care zicea ca S3 e frumos. E frumos ca mingea de rugby cu care seamana .

  6. E evident sa castige iPhone 5,deoarece S3 cade direct pe ecran,si berea cade cu marginea direct pe ecran,pe cand la iPhone cade doar pe margini.Nu e foarte exact testul.

  7. iphone 5 e multmai rezistent,la s3 daca il scapi pierzi 2700 de lei,asa iphone 5 nu se sparge,asta e inca un motiv sa ma faca sa imi iau iphone 5