Prima Pagina Apple Iata in ce zone de pe glob s-au vandut cele mai multe...

Iata in ce zone de pe glob s-au vandut cele mai multe terminale iPhone

  iPhone-ul este un produs extrem de popular si Apple vinde multe dispozitive in fiecare trimestru fiscal, insa oare care regiune este cea mai productiva pentru Apple? Ei bine se pare ca deocamdata continentele americane par a fi mai mare piata de desfacere a companiei Apple, insa Europa nu se afla la o distanta foarte mare si Asia ocupa pozitia a treia. In general lansarea unui iPhone genereaza cel mai mare interes pentru terminalele celor de la Apple, iar cererea sacade pe masura ce lunile trec si produsul ajunge in toate magazinele importante.

  E normal ca pe continentele americane sa se vanda cele mai multe terminale iPhone, iar SUA si Canada inregistreaza cele mai mari vanzari, dispozitivul avand acolo cei mai multi fani. Europa nu se afla la mare distanta in urma, insa aici lansarile au loc ceva mai greu, exista mai multe piete, mai multa fragmentare si produsele concurentilor ajung mai repede decat in SUA. Chiar si asa, e interesant sa vedem unde anume exista cele mai multe persoane interesate de iPhone-uri si unde se vinde dispozitivul cel mai bine.

 • Daniel Ristea

  piata americana deja incepe sa fie saturata

 • florinedy

  cand se lanseaza si in romania europa ajunge america

 • Drs

  Procentual raportat la populatia respectivelor zone, pe primul loc JP si apoi Europa

 • Drewas

  @ Daniel Piata saturata de iPhone niciodata. Toti care au avut 4, fac upgrade la 5, toti care au 4s, mai asteapta un an pentru 5s si tot asa. Apple trebuie sa aduca ceva nou de la an la an, un iOS cu functii noi, Maps imbunatit, poate in viitorul telefon cip NFC si lumea care a avut si stie cat de bine este optimizat telefonul stie ca nu are nevoie acum de quad core, 2 gb ram, etc.

 • vladc

  asta cu saturatia e tare….e vreo statistica sau cum? stii ca la noi de exemplu unu din cinci romani are un credit card in buzunar iar la ei in 2000 erau 3 carduri/buzunar? intre timp culmea, nu s-au saturat si au peste 4 in medie….