BlackBerry 10 este prezentat intr-un clip video, RIM spune ca va reveni pe locul 3 in topul producatorilor de smartphone-uri

  RIM trece printr-o situatie dificila, a anuntat din nou pierderi in ultimul trimestru fiscal, insa conducerea sa este increzatoare in capacitatea companiei de a reveni in topul celor mai puternici producatori de smartphone-uri. BlackBerry 10 este sistemul de operare in care isi pune managementul toate sperantele, in clipul video de mai sus il aveti prezentat si el pare a fi mai mult decat interesant. BlackBerry a implementat multe functii noi, a regandit putin interfata, practic a schimbat sistemul de operare pentru a il face mai atractiv, mai util si ar fi bine ca piata sa reactioneze pozitiv pentru ca inca este nevoie de un jucator precum RIM.

  Intr-o tentativa disperata de a isi tine si dezvoltatorii, cei de la RIM si-au pus managerii sa faca un clip video interesant pe care il vedeti mai jos. Acum nu stiu cate companii ar face asa ceva, insa as vrea sa-i vad pe cei de la Apple aducand un omagiu atat dezvoltatorilor, cat si utilizatorilor care au facut din compania aceasta una dintre cele mai iubite si populare din istoria omenirii.

[youtube]http://youtu.be/WlsahuZ_4oM[/youtube]