Prima Pagina Apple Google actualizeaza imaginile Sattelite pentru Romania

Google actualizeaza imaginile Sattelite pentru Romania

  Astazi Tim Cook si-a cerut scuze pentru incapacitatea aplicatiei Maps de a ne oferi o experienta decenta in ceea ce priveste descoperirea locatiilor de pe glob, iar Google a anuntat ca a actualizat imaginile facute din satelit pentru diverse locatii de pe glob. Pentru Romania au fost implementate imagini, din satelit,  de inalta rezolutie pentru anumite orase, Google nu spune care, iar pentru restul lumii Google a actualizat modulele 3D si a inclus imagini facute la un unghi de 45°. Nu stiu cat de mult conteaza update-ul pentru Romania, insa daca va aflati intr-o tara straina, atunci modului Satellite al Google Maps ar trebui sa va arate imagini de inalta rezolutie in cele mai importante orase.

In addition, 45° imagery is now available in Google Maps for 37 U.S. and 14 international locations. Below are some examples of the beautiful new views from Pisa, Italy and Winnipeg, Canada. The aerial and satellite imagery in Google Maps and Earth has now been updated for 17 cities and 112 countries/regions. Below are a few highlights from our latest release: The aerial image below shows the pentagon-shaped Citadel of Lille, in Lille, France. It was built in 1668 and designed by the great military engineer of the time, Sébastien Le Prestre de Vauban.

 • Klaudinho

  La Mangalia nici o schimbare …. Aceleasi imagini de aproximativ 6 ani

 • Padre

  nici la IASI nimic unde avem un frumos mall din iunie 2012 ei arata santierul care era acum 1 an sau 2 chiar 🙂

 • Anonymous

  nu bine ma voi credeti ca google aici apasa pe un buton si face pozele totul se face in timp .. e nevoie de multa rabdare pentru a iesi ceva bun

 • foxilla

  idem zona banat, a dispărut bucățica de autostradă, arad-timi, nașpa!

 • anonim

  Cred ca se updateaza pe bucati; au aparut unele zone in rezolutie mult mai buna, acum sa vedem. Abia au anuntat.