Prima Pagina iPhone 5 iPhone 5 si un stress test sub apa(Video)

iPhone 5 si un stress test sub apa(Video)

[youtube]http://youtu.be/rsWHkqRnfoc[/youtube]

  In general smartphone-urile devin inutilizabile dupa contactul cu apa, chiar si pentru o perioada scurta de timp, insa iPhone 5 pare sa reziste destul de bine in aceste conditii. Desi s-a turnat o cana de cafea aparent fierbinte pe el, desi a fost scufundat sub apa timp de 5 minute, terminalul a functionat destul de bine pana in momentul in care ecranul sau a cedat. Nici dupa o zi intr-o punga cu nisip nu a putut fi readus la viata, insa daca se intampla sa il scapati accidental in apa, exista sanse foarte mari ca el sa scape intact si sa functioneze fara probleme.

 • Ionutz51

  Povesti…

 • victor

  este vorba de 15 secunde sub apa,si de o cutie cu orez,nu stiu unde ai vazut tu 5 minute si nisip.Zici ca esti protv,numai aia prezinta stirile,inflorind povestea si mai mult.

 • Axelm

  Nu sunt povesti , am scapat i4 in piscina si nu a avut absolut nimic.

 • vlad24

  Mie personal mi s-a intamplat sa-mi cada telefonul (iphone 4 16 gb) in rau, unde a stat vreo 2-3 minute pana sa-l gasesc si acum imi functioneaza fara probleme. Primul lucru care l-am facut a fost sa-l inchid. Al doilea lucru a fost sa scot apa din el prin scuturare. In final mi-am pus telefonul intr-o punga cu orez timp de 3-4 zile si cand l-am deschis nu am avut nici o problema. Prin urmare daca va scapa telefonul in apa sau incercati acest alogritm pentru ca functioneaza.

 • Sorin

  Am varsat o ceasca de cafea pe i4 si nu a avut nimic, functioneaza foarte bine si in prezent.

 • Hybrid

  Incep sa-mi iubesc iPhone 5-ul 🙂

 • Nu înțeleg de ce cei de la Apple sunt mai slabi decât alții si pe deasupra își mai si fac reclama mascata prin intermediul videoclupului de data . iPhone 5 este o bijuterie electronica si așa si trebuie sa rămână …
  Nu ar trebui sa apară in public astfel de comparatii sau esperimente de genul celor din articol , pentru ca iPhone 5 e multă in urma la acest capitol…
  Deși eu am 3 iPhone in familia mea , nicicand nu am văzut la viața mea un telefon mai rezistent

 • Mai rezistența ca Motorola defe.
  Uitati-va si minunata-va cu :
  http://www.youtube.com/watch?v=4b39izRZCy8&feature=youtube_gdata_player

  Este umilitor si injositor pentru orice iPhone. Mai Căutati pe YouTube după numele telefonului si o sa ramaneti masca…
  Eu am rămas…

 • Review from Vodafone, come on. E umilitor si injositor pentru tine poate, smartphone-urile nu sunt facute sa bati cuie cu ele. Vrei asta, ia-ti un ciocan.

 • Uite unul Vodafone ca sa mu spui ca sunt rautacios…
  http://www.youtube.com/watch?v=HAFraHrHVjk&feature=youtube_gdata_player

 • Well, telefoanele alea sunt facute sa reziste la asa ceva, nu? Adica asa sunt construite din fabrica. Nu-s ele grozave pentru altceva, dar inoata. Pe de alta parte, de unde stii ca ala nu avea o husa speciala pentru a filma sub apa. De fapt de unde stii ca filma cu un Motorola Defy?

 • banana

  Buna ziua , eu am un Ifon 5S care a fost cumparat in luna decembrie 2013 .
  Acum 1 saptamana nu mai functiona si l-am dus la garantie de unde am primit telefon sa fiu anuntata ca garantia este anulata ca are urme de apa in interior.
  Mentionez ca acest telefon nu a avut contact direct cu apa gen : a cazut in apa sau sa se fi varsat ceva pe el .
  Ce ma sfatuiti sa fac?

 • Sa-i pui sa-ti arate exact ce senzori au fost declansati. De la umiditate mare e posibil sa se declanseze, chiar daca nu a intrat telefonul in contact direct cu apa.