Sondaj: Cat de multumit esti de noul iOS 6?

  In ultimele zile am discutat despre o groaza de probleme ale iOS 6 si iPhone 5, insa stiu ca multi dintre voi nu au experimentat chiar tot ceea ce povesteste internetul in fiecare zi, asa ca sunt curios sa aflu cat de multumiti sunteti de iOS 6. Este adevarat ca sistemul are destule probleme, insa testand software, de la diversi producatori de-a lungul anilor, am observat ca nu conteaza cat de mare este compania ta, cand lansezi un sistem de operare nou ai intotdeauna probleme neprevazute care sunt corectate in timp.

  Acestea fiind spuse…


35 COMENTARII

  1. eu sunt multumit de Ios 6 cred ca asta e “reelatia’ de anu asta la apple nu iphone 5 care zilnic citesc ce prost merge aia sau aia sau aia la el 🙂 cred ca daca aveam banii panma acu la ce am citit despre el asteptam un lot de prin noiembrie ca cine ea acum iphone e cobai de experiment numai terminale photote ba se sup[raincalzeste ba nu merge wifi ba butonanele is inversate si altele citite aici pe blog…e jale …

  2. voi trece la ios cand apare un jb stabil si vor fi destule tweakuri compatibile cu el. Pana atunci mai astept.

    PS: aplicatia maps poate fi folosita direct din browser, deci nu e chiar asa mare paguba.

  3. buna ziua as avea si eu o intrebare daca fac actualizare la iso6 de pe iphone 4s mai pot sa il folosesc.mentionez ca este luat din austria si nu merge decat cu cip

  4. Off toopic: mai are cineva problema asta …… ???
    Am primit pana acum 100 emailuri pe yahoo cu maill delivery faild dar nu am facut nimic !!!

  5. Aplicația Maps în sine este destul de ok, însă conținutul este slăbuț! Oricum toată lumea critica atât aplicația de parca Google Maps s-a dezvoltat peste noapte! Apple are nevoie și de feedback-ul utilizatorilor și nu avea cum decât sa lanseze aceasta aplicație acum și nu mai târziu… când probabil nu mai avea rost! A acționat când Google nu are chiar cel mai performant sistem de hărți, însă peste un an, doi ar fi avut… Măcar se întâmplă ceva și în domeniul asta, ca era monopol! Cei care într-adevăr au nevoie de hărți profesionale sunt atâtea aplicații disponibile, dar costa bineînțeles… Sunt la oferta hărțile Igo 10 eur pt România și Ungaria, 40 eur pentru Europa! 🙂

  6. Nemulțumit , se blochează in foarte multe aplicații , iese din aplicații fără vreo comanda , ecranul in anumite aplicatii se misca in reluare , la iOS 5.1.1 mergea fantastic fără blocari sau intreruperi .

  7. l.am instalat pe ipad 2 ( PT. CA AM CREZUT CA.L POT DA INAPOI LA 5.1.1 AM SHSH SALVAT la 4.4 4.5 5.0 5.1 5.1.1 si DEGEABA Am ramas cu 6 Nu.mi mai da voie sa vad Filme pe ipad orice Player iau pun filmu prin iTunes cind il deschid se INCHIDE Applicatia) Stabil este Autonomia la baterie e buna,, dar SINCER FARA CYDIA PE ios 6 NU MA MAI ATRAGE SA FAC NIMIC CU iPADUL,., DECI AST, redsn0w SA.L POT DA anapoiiiiiii

  8. Am si pe iphone 4 si pe ihone 4s , merge super cu noul sistem si bateria tine mai mult ! Cei de aici care nu sunt multumiti nu am decat sa le zic sa renunte la cydia si installos daca vor sa le mearga frumos si fluid telefoanele 🙂 numai bine .

  9. Pe iPhone se misca mult mai rapid decat 5.1.1 si in plus – nu a mai observat nimeni asta? – consumul de energie este ceva mai mic. Pe Ipad 3 nu vad mare lucru in plus, in afara de Siri, normal 🙂
    Am un singur lucru care ma deranjeaza, ca pe toata lumea, aplicatia Maps. Si nu ma deranjeaza ca nu este la fel de detaliata si exacta ca fosta aplicatie (Google) ci faptul ca nu mai vad traficul online, asta era chiar utila … bucurestenii stiu despre ce vorbesc.

  10. inca nu am instalat, mai astept tweakurile din cydia pe care eu le folosesc sa functioneze pe noul ios. Mai sunt doar cateva 🙂
    ar mai fii faza cu wi-fi daca e generala sau doar pe anumite tipuri de idevice-uri

  11. 9/10. Si eu am vazut ca la baterie, fara wireless si CELL activate ma tine pana la 45 de ore 7%-100% baterie.

    Inainte ma tinea undeva la 36 de ore, in acelasi procentaj.

  12. Cred ca nu e corect făcut sondajul. Da, iOS nu pare a avea mari probleme, însă nu sunt mulțumit de el. Mă așteptam la câteva schimbări radicale în ce privește interfața, mai ales că schimbările apar o data la an.

  13. Dupa cateva zile de utilizat iOS 6,am vazut ca nu prea vrea sa se conecteze la retelele wifi,plus ca pierde semnalul wifi frecvent si pe langa asta notificarile nu prea merg.

  14. Io am problema cu wi-fi. … La inceput mergea bn acum iese din programe se blu ch’essa si am io 4 s …. Pot sa revin la 5 .1.1 ? Cum fac ?

  15. Dupa cateva zile de iOS 6 pe iPad 3 4G, avand probleme cu conectarea la retele WiFi, am resetat setarile ce tin de date si a incetat sa-mi mai vada cartela, apoi a intrat intr-un reboot loop continuu, am incercat sa-i fac restore de pe 2 notebook-uri, si degeaba, aproape la final imi spune ca nu a intervenit o problema (eroare -1). Prin google am gasit ca probabil e o problema hardware, nu stiu ce sa mai fac. In iTunes mi-l arata ca iPad, insa in dreptul informatiilor despre dansu sta: “Unavailable” (storage, OS version, serial number). As fi recunoscator daca m-ar putea ajuta cineva!

  16. Faci un backup in itunes, faci altul cu icloud. Pozele trebuie sa le salvezi in calculator ca se pierd, muzica trebuie sa o ai deja in itunes sau sa fie cumparata altfel se pierde. Mesajele si documentele din aplicatii se pierd. Practic orice altceva in afara contactelor si setarilor din iOS se pierde. In backup ti se salveaza doar setarile din iOS, agenda de contacte, bookmark-uri, lista aplicatiilor cumparate/descarcate prin itunes(ele se reinstaleaza cand pui un backup, dar raman fara informatii), restul se duce.
    Ca sa faci restore fara backup, pur si simplu alegi optiunea restore din iTune si dupa ce termina alegi set as new.

  17. Da, o poveste lunga pana la urma la mine. I-am facut 3 restore-uri. Abia ultima oara a mers. La primele doua am facut backup din iCloud si a 2-a oara din iTunes. La ambele se manifesta identic: crush in orice, mai ales in AppStore si WhatsApp. Pe bune de nu-mi venea sa-l arunc. Mentionez aici ca e vorba de un iPhone 4 ce nu are jailbreak.
    A treia oara i-am facut restore dar i-am dat set as new. Merge bine acum. I-am bagat pe rand de la “purchased” tot ce aveam nevoie doar. Aveam oricum multe rahaturi ce nu le foloseam frecvent. Sunt multumit. Iti multumesc mult zaone pentru pretioasa indicatie.