Un agent de securitate al unui aeroport fura o tableta iPad, da vina pe sotia sa(Video)

[youtube]http://youtu.be/SwDUrVgDOdY[/youtube]

  La punctele de securitate din aeroporturile americane esti pus sa iti asezi pe suporturi din plastic aproape toate obiectele tale, inclusiv pantofii, apoi treci prin procesul de verificare. In timp ce asezi toate obiectele importante pe acele suporturi, inclusiv calculatoare, telefoane, portofele, etc, te grabesti sa treci prin procesul de verificare si sa le preiei dupa ce ele sunt scanate de ofiterii acelui punct de securitate. Dupa ce treci de verificare te grabesti sa reintri in posesia obiectelor si grabit de faptul ca alte persoane vin dupa tine, ai putea uita cate ceva pe acolo.

But in Orlando, the iPad was not immediately returned and two hours later its tracking application showed the device as it moved away from the airport to the home of the TSA officer. After waiting 15 days, ABC News went to the home and asked Ramirez to return the iPad.

  Acest lucru se intampla destul de des in SUA si unii agenti ai punctelor de securitate nu duc obiectele uitate la serviciul de obiecte recuperate, ci le mai si iau acasa. Cei de la ABC News au facut un test pentru a vedea cat de corecti sunt agentii acestor puncte de securitate, s-au facut ca uita 10 tablete in timp ce se imbarcau in avioane, 9 dintre ele au fost duse la punctele cu obiecte recuperate, insa una  a fost dusa direct acasa de un agent de securitate. Tableta a fost gasita cu ajutorul Find My iPad, politia a arestat agentul de securitate, iar acesta a dat vina pe sotia sa, spunand ca ea a luat-o de la aeroport.

Ramirez produced the iPad only after ABC News activated an audio alarm feature, and turned it over after taking off his TSA uniform shirt. His explanation for the missing iPad in his home was that his wife had taken it from the airport.

  Desi in acest caz totul s-a terminat cu bine, trebuie sa aveti mare grija cand calatoriti cu avionul deoarece veti trece prin aceste puncte de securitate si in graba puteti oricand uita ceva.