Prima Pagina iOS 6 Feriti-va de falsele solutii de jailbreak ce v-ar putea lasa fara bani...

Feriti-va de falsele solutii de jailbreak ce v-ar putea lasa fara bani sau informatii personale

  iOS 6 a fost lansat saptamana trecuta, foarte multa lume asteapta deja o solutie de untethered jailbreak pentru toate dispozitivele si asta a determinat cativa hackeri sa faca false solutii de jailbreak ce contin virusi sau troieni periculosi. Nu este prima oara cand apar asemenea false solutii de jailbreak, nu este prima oara cand utilizatorii sunt pacaliti si va recomand sa aveti foarte multa grija ce descarcati de pe internet. Pachetele facute de persoanele de acest gen va pot infecta calculatorul, va pot loga parolele folosite pentru conturile retelelor de socializare sau a altor website-uri, va pot lasa fara Apple ID si eventual fara banii de pe cartea de credit daca introduceti datele pentru o plata online.

  Daca nu cititi aici despre o solutie de jailbreak pentru iDevice-uri, atunci eu va recomand sa nu o descarcati, sa asteptati sau sa ma intrebati daca ea este reala sau nu. Unii utilizatori deja au inceput sa-mi raporteze aparitia catorva asa-zise solutii de jailbreak care desigur ca nu sunt adevarate si prin acest articol va atentionez si va recomand sa fiti vigilenti daca nu vreti sa ramaneti fara informatii importante.

 • linuxtm

  Util articol..pentru cei care mai au 2 neuroni ramasi 🙂
  Trebuie sa fi cel putin mediocru (sa nu zic prost) ca sa folosesti orice alta solutie de jailbreak in afara de cele mult prea bine cunoscute deja 🙂

 • Ai fi surprins..

 • linuxtm

  Te cred si te inteleg..ca oh doamne mare`i gradina ta…
  Cand am avut primul iphone am auzit 2 lucruri: jailbreakme.com (care mergea ca prin minune over wi-fi la accesarea site-ului) si redsn0w (desi erau si altele, probabil astea erau cel mai simplu de utilizat).

 • marian

  Zaone, ai idee de ce pe facture desfasurata am muuulte apeluri cu durata 0.00min
  telefonul este iphone 3Gs ios 6.1.2…ai mai auzit pe cineva despre problema asta?

 • marian

  crezi ca poate fi de la functia iphonedelivery?