Jorno – tastatura pliabila pentru iPhone si iPad pe care o poti lua oriunde mergi(Video)

Jorno este proiectul unei tastaturi pliabile care se conecteaza prin Bluetooth la iPhone si iPad si transforma dispozitivele noastre in adevarate unelte productive. Tastatura nu este chiar atat de mica in momentul in care este pliata, ea incape totusi in buzunarele pantalonilor si dupa pliere este indeajuns de mare pentru a va permite sa tastati fara griji rapid si usor pe terminalele voastre. Tastatura se conecteaza prin Bluetooth la iDevice-uri si din pacate nu are taste speciale pentru iOS, insa inlocuieste cu brio tastatura virtuala disponibila in el.

Jorno is the folding Bluetooth keyboard that fits in your pocket and allows you to type with ease anytime, anywhere. It works with iPhone, iPad and Android devices. Write email in a cafe. Take notes in a meeting or class. Blog wherever you are. Go mobile and get productive with Jorno.

Jorno se afla la 14 zile de termenul limita pentru finantare, a obtinut 65% din bani si exista sanse mari ca in curand sa o vedeti pe piata, daca aduna indeajuns de multi oameni care sa o sustina in continuare.